Weduwe P-brug Oosteinderweg Aalsmeer van 10 tot 22 juli afgesloten

Weduwe P-brug Oosteinderweg Aalsmeer van 10 tot 22 juli afgesloten


Geplaatst op: 26 juni 2017

Op 10 juli zal de Oosteinderweg aan de kant van de N196/Burgemeester Kastelijnweg de Studio’s Aalsmeer twee weken afgesloten zijn. Gemeente Aalsmeer is dan bezig met herstelwerkzaamheden aan de Weduwe P-brug gelegen in de Oosteinderweg ter hoogte van de Lijnbaan.

De Weduwe P- brug wordt gerenoveerd wat inhoudt dat o.a. het metselwerk wordt hersteld, betonreparaties plaatsvinden en de stootplaten en asfaltdek worden vernieuwd. De aannemer die de werkzaamheden gaat uitvoeren is de Gebr. Griekspoor BV.

De voorbereidende werkzaamheden zijn al in week 25 gestart en duren tot en met week 31. In week 28 en 29 (10 t/m 21 juli) wordt de brug afgesloten voor al het autoverkeer. Fietsers en voetgangers kunnen gewoon de brug passeren. In het tussenliggende weekend is de brug gewoon open voor al het verkeer. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Machineweg/N231/N196 en het bestemmingsverkeer ter plaatse zal worden omgeleid via de Lijnbaan en de Dorpsstraat.

Tijdens de afgesloten weken zal tevens bij de kruising Oosteinderweg/N196 de opstelstrook ten behoeve van het rechtsaf verkeer worden verlengd waarbij het fiets- en voetpad worden verlegd.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Weduwe P-brug Oosteinderweg Aalsmeer van 10 tot 22 juli afgesloten

Op 10 juli zal de Oosteinderweg aan de kant van de N196/Burgemeester Kastelijnweg de Studio’s Aalsmeer twee weken afgesloten zijn. Gemeente Aalsmeer is dan bezig met herstelwerkzaamheden aan de Weduwe P-brug gelegen in de Oosteinderweg ter hoogte van de Lijnbaan. De Weduwe P- brug wordt gerenoveerd wat inhoudt dat o.a. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: