02 - Senior  sportief actief 2e week
Voedselbank De Ronde Venen ontvangt 2000,- euro

Voedselbank De Ronde Venen ontvangt 2000,- euro


Geplaatst op: 26 juni 2017

Vrijdag 23 juni 2017 overhandigde Bert van Zijl, eigenaar van Ascol Verzekeringen, een cheque ter waarde van €2000 aan Kees Schouten, voorzitter van Voedselbank De Ronde Venen.

Ascol Verzekeringen  is sinds kort gevestigd aan Bozenhoven 65 – 67 in Mijdrecht waar men een inrichting heeft gerealiseerd met een moderne, sjiek industriële uitstraling.  

Begin juni was de openingsreceptie voor relaties en cliënten.
Van Zijl had daarbij in de uitnodigingen voor de receptie de genodigden opgeroepen om, in plaats van de gebruikelijke relatiegeschenken, een donatie aan de Voedselbank over te maken. Van Zijl: “Ik heb al genoeg relatiegeschenken, de Voedselbank kan het geld beter gebruiken”.

 “Een fantastisch initiatief dat naast de maatschappelijk verantwoorde wijze van ondernemen van Bert van Zijl, tevens de maatschappelijke betrokkenheid van zijn relaties en zijn klanten weergeeft”, en: “We danken alle betrokkenen hartelijk voor deze mooie opbrengst”, aldus Kees Schouten.

De voedselbank verstrekt wekelijks een gratis voedselpakket aan ruim zeventig huishoudens die dat nodig hebben en men doet dat met 52 onbetaalde vrijwilligers.

Laatst bewerkt op: 26 juni 2017 11:52

Bron: #DeRondeVenen -

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voedselbank De Ronde Venen ontvangt 2000,- euro

Vrijdag 23 juni 2017 overhandigde Bert van Zijl, eigenaar van Ascol Verzekeringen, een cheque ter waarde van €2000 aan Kees Schouten, voorzitter van Voedselbank De Ronde Venen. Ascol Verzekeringen  is sinds kort gevestigd aan Bozenhoven 65 – 67 in Mijdrecht waar men een inrichting heeft gerealiseerd met een moderne, sjiek … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: