001 - Homan Zonnepanelen
Feestelijke afsluiting training Faalangst de baas

Feestelijke afsluiting training Faalangst de baas


Geplaatst op: 26 juni 2017

In het bijzijn van ouders, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes en oma’s hebben 6 kinderen uit de groepen 5 t/m 8 hun diploma gehaald training Faalangst de baas!  De kinderen komen uit de verschillende kernen van de gemeente de Ronde Venen. Ze hebben in 10 lessen hard gewerkt aan hun persoonlijke leerdoelen om zo sterker in hun schoenen te komen staan, meer zelfvertrouwen te krijgen en te kunnen ontspannen bij toetsen, andere prestatiemomenten en in sociale situaties. En het is ze gelukt! Tijdens de laatste les presenteerde trainster Astrid Millenaar een quiz voor ouders en kinderen en deden de kinderen enkele oefeningen voor.  Ook vertelden ze voor de belangstellende groep aan welke tip ze het meest hadden gehad.

Deze training werd gesubsidieerd door de gemeente De Ronde Venen. De Stichting ‘Samen Sterk voor Kinderen’ organiseert groepstrainingen om kinderen te helpen bij hun sociaal-emotionele ontwikkeling. Er bleek dit schooljaar veel behoefte te zijn aan de faalangstreductietraining. Vandaar dat deze dit schooljaar twee keer is georganiseerd. Door de preventieve aanpak kunnen verdere of latere problemen worden voorkomen.

De stichting wil graag de jenaplanbasischool Vlinderbos bedanken voor het beschikbaar stellen van de ruimte en trainster Miranda van Kempen voor haar vrijwillige inzet als tweede trainster.

De stichting wordt regelmatig gesteund door het lokale bedrijfsleven en vrijwilligers. Ook een bijdrage leveren? Neem contact op via ssvk.nl


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feestelijke afsluiting training Faalangst de baas

In het bijzijn van ouders, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes en oma’s hebben 6 kinderen uit de groepen 5 t/m 8 hun diploma gehaald training Faalangst de baas!  De kinderen komen uit de verschillende kernen van de gemeente de Ronde Venen. Ze hebben in 10 lessen hard gewerkt aan hun persoonlijke … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: