02 - Senior  sportief actief 2e week
Benefietconcert 100% Judith

Benefietconcert 100% Judith


Geplaatst op: 26 juni 2017

Benefietconcert 100% Judith zondag 2 juli

Stichting 100% Judith organiseert op zondagmiddag 2 juli bij dans en party centrum Colijn te Uithoorn een gezellig en spetterend muzikaal feest voor jong en oud. Dus kom ook en swing lekker mee met de geweldige artiesten: The Jazz Kidz van de muziekschool Amsterdam o.l.v. Leon van Mil, The Fortnight Swing Big Band o.l.v. Frans Cornelissen met een veelzijdig repertoire van blues, rock, pop, soul en disco en Pete Bog’s Big Band o.l.v. Leon van Mil, de meest swingende band uit de regio. Deze artiesten samen staan garant voor een onvergetelijke middag en een volle dansvloer.

De opbrengst van dit concert komt voor 100% ten goede aan de stichting 100% Judith. De artiesten treden belangeloos op en er zijn geen kosten voor de locatie, promotie en organisatie. Dus koop een kaartje en steun 100% Judith!

Stichting 100% Judith

100% Judith is een fonds voor de behandeling van de held in dit verhaal: de 8-jarige Judith Lenting uit Uithoorn. Zij heeft neuroblastoom, een gemene en agressieve vorm van kinderkanker. Na een jaar van behandelingen was er goed nieuws en was ze schoon. Om de kans te verkleinen dat de kanker terugkwam heeft Judith als eerste neuroblastoom patiëntje een zware immunotherapie in het Prinses Maxima centrum gevolgd. Een ware primeur! Vroeger moesten kinderen hiervoor namelijk naar Amerika. Dit is Judith bespaard gebleven maar helaas is de kanker ondanks de immunotherapie nu toch terug gekomen. Momenteel wordt ze daarvoor behandeld en zijn er weer 7 zware maanden met chemo’s en bestralingen aangebroken. De kans is aanwezig dat ze voor toekomstige behandeling naar het buitenland moet, dit is duur en wordt niet vergoed. Hiernaast zijn er veel bijkomende kosten. En omdat wij natuurlijk willen dat Judiths verhaal doorgaat is 100% Judith opgericht!

Kaarten voor het benefietconcert zijn te koop bij The Readshop in winkelcentrum Zijdelwaard, bij Stijn Melenhorst - Kaas en Zo op het Amstelplein en aan de deur (vanaf 14.00 uur en met €2,50 toeslag) of via een mail aan acties@judithwordtbeter.nl te bestellen. Prijzen zijn €10,- voor een 1-persoons tickets en €25,- voor een familieticket (2 volwassenen en max. 3 kinderen). 

Voor alle info kijk op: http://judithwordtbeter.nl/benefietconcert/

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Benefietconcert 100% Judith

Benefietconcert 100% Judith zondag 2 juli Stichting 100% Judith organiseert op zondagmiddag 2 juli bij dans en party centrum Colijn te Uithoorn een gezellig en spetterend muzikaal feest voor jong en oud. Dus kom ook en swing lekker mee met de geweldige artiesten: The Jazz Kidz van de muziekschool Amsterdam … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: