Atlantis D1 maakt gehakt van Madjoe D1

Geplaatst op: 13 februari 2012

Atlantis begon in de aanval met Sam Verweij, Jurjen Bakker, Lynn Loman en Lieke van Scheppingen. In de verdediging stonden de spelers Sander van der Sluijs, Robin Troost, Elise van Walraven en Ilona van Oosbree.

Atlantis begon scherp aan de wedstrijd. Lynn maakte de eerste twee doelpunten door twee mooie doorloopballen. Hierdoor werd meteen de toon gezet. Echter, Atlantis bleef hangen aan de 2-0 voorsprong. Hierdoor had Madjoe de mogelijkheid om terug te komen, maar nadat er werd gewisseld van vak vergrootten Robin en Sander de voorsprong naar 7-0. Met deze tussenstand ging Atlantis de rust in. In de rust werd Lieke gewisseld voor Iris den Boer.

De coaches meldden dat de spelers goed verdedigden en dat er mooie aanvallen tussen zaten. Maar dat het team soms in de aanval niet tot scoren kon komen doordat ze meegingen met het baltempo van Madjoe. Deze tip pakte Atlantis goed op. In de tweede helft bouwde Atlantis de voorsprong uit naar 12-0. Helaas kon Atlantis de nul niet behouden. Er kwamen plotseling twee mooie schoten van Madjoe, waardoor het 12-2 werd. Echter, Ilona en Elise compenseerden deze terugslag door een schot en een strafworp. Hierdoor werd de eindstand 14-2.

Een prima prestatie van de spelers van de D1. De coaches waren trots en tevreden, evenals het publiek. Atlantis ging het veld af met luid gejuich vanaf de tribune.

Afgelopen zaterdag speelde het door Van Walraven gesponsorde Atlantis D1 tegen Madjoe D1 . Atlantis D1 staat momenteel tweede in de poule en is met een goed seizoen bezig. De uitwedstrijd tegen Madjoe werd met 11-5 gewonnen. Aan Atlantis de taak om de thuiswedstrijd weer te beëindigen in een overwinning. … Lees meer »