02 - Senior  sportief actief 2e week
Wild west op de Windroos

Wild west op de Windroos


Geplaatst op: 27 juni 2017

Het jaarfeest van Dalton-school De Windroos in Mijdrecht stond in het teken van het wilde westen. Met een dikke knipoog naar Lucky Luke waren de meesters en juffen gekleed in de geel-zwart gestreepte boeven-pakken van de gebroeders… Dalton!

Leerlingen reden op een rodeostier en waren heuse scherpschutters, sneller dan hun schaduw. Er was een wild-west spookhuis, een Kop van Jut en kinderen hingen aan spijkerbroeken, vingen stokken en gooiden sponzen. Het grote aantal ouders werd rijkelijk voorzien van hapjes en drankjes en er was een loterij. De opbrengsten hiervan gaan naar extra onderwijs voorzieningen. Complimenten voor de organisatie en meehelpende ouders. Onder begeleiding van de DJ toonden groepjes leerlingen hun ingestudeerde dans aan de school. Dalton-onderwijs geeft veel aandacht aan samenwerken, zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Het eerste jaar na de fusie van de Twistvlied- en Proostdijschool is succesvol verlopen. Het Dalton-onderwijs blijkt te werken en staat sterk in de belangstelling, wat ook te merken is aan het stijgende leerlingenaantal.

Laatst bewerkt op: 27 juni 2017 13:25

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wild west op de Windroos

Het jaarfeest van Dalton-school De Windroos in Mijdrecht stond in het teken van het wilde westen. Met een dikke knipoog naar Lucky Luke waren de meesters en juffen gekleed in de geel-zwart gestreepte boeven-pakken van de gebroeders… Dalton! Leerlingen reden op een rodeostier en waren heuse scherpschutters, sneller dan hun … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: