01 - Nooit Gedacht
'Haringhappen' levert 7250 euro op voor Johannes Hospitium

'Haringhappen' levert 7250 euro op voor Johannes Hospitium


Geplaatst op: 27 juni 2017

De traditionele Haringparty, die dit jaar voor de zestiende achtereenvolgende keer in Mijdrecht werd gehouden, heeft 7250 euro opgebracht voor het goede doel. Het bedrag is bestemd voor de Stichting Vrienden van het Johannes Hospitium in Wilnis Na afloop nam Jan van Schie van de stichting de cheque in ontvangst. Dit evenement werd geopend door wethouder David Moolenburgh en vond plaats in samenwerking met het businessmagazine De Venen INTO business, waarvan de zomereditie werd gelanceerd door uitgever Martijn van Dalen. 

Vele liefhebbers van de Hollandse Nieuwe kwamen woensdag 21 juni jl. naar het Raadhuisplein om de maatjes van Smit Volendammer Visdelicatessen (Adelhof) te proeven. Ondersteund door de vrolijke dixieland klanken van de Swing Masters was het een zeer geanimeerde bijeenkomst met zeer fraai zomerweer.

De opbrengst van de haringproeverij werd door de organiserende Lionsclub Mijdrecht-Wilnis ter beschikking gesteld aan het goede doel. Dit jaar was dat de Stichting Johannes Hospitium De Ronde Venen in Wilnis.

Vijftien keer onder de hamer

De opbrengst voor het goede doel wordt vooral bereikt door het veilen van het eerste vaatje Rondeveense haring en dit gebeurde onder de enthousiasmerende leiding van veilingmeester Peter Forsthövel, die het vaatje maar liefst vijftien keer achtereen onder de hamer wist te brengen. De Lionsclub dankt alle bieders en sponsoren voor hun ondersteuning. Meer details en informatie is te vinden op Facebook “Lions Mijdrecht Wilnis”.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

'Haringhappen' levert 7250 euro op voor Johannes Hospitium

De traditionele Haringparty, die dit jaar voor de zestiende achtereenvolgende keer in Mijdrecht werd gehouden, heeft 7250 euro opgebracht voor het goede doel. Het bedrag is bestemd voor de Stichting Vrienden van het Johannes Hospitium in Wilnis Na afloop nam Jan van Schie van de stichting de cheque in ontvangst. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: