02 - Senior  sportief actief 2e week

Atlantis B2 verslaat Roda B2


Geplaatst op: 13 februari 2012

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis B2 in sporthal De Phoenix tegen Roda B2.De vakken waren anders dan normaal omdat Jelle moest invallen bij de B1! In de eerste aanval stonden: Echica, Willemieke, Koen en Sarina als heer! En in de verdediging zaten Joy, Aïsha, Casper en Davey.Deze wedstrijd begon om 13:00 en werd gefloten door Jelmer Steen. Al snel kwam Atlantis op voorsprong door een mooi schot van Sarina maar daarna werd het weer gelijk. Casper scoorde 2 keer achter elkaar en ook werd er gescoord door Echica, Koen en nog eens Casper.

Na de rust stond het team weer vol vertrouwen op het veld, het wilde winnen. Nadat Joy had gescoord met een korte kans onder de korf, scoorde helaas de tegenstander. Maar gelukkig scoorden Koen en Davey allebei weer 1 doelpunt. Ze wilden graag de 10 halen maar dat lukte niet. De tegenstander scoorde nog 2 doelpunten, maar ze kwamen niet dichtbij genoeg om te winnen. Het was een goede wedstrijd voor Atlanits B2. Een overwinning van 9 tegen 4. Natuurlijk geeft dit hoop en vertrouwen om volgende week weer te winnen. Dan speelt Atlantis B 2 in sporthal De Phoenix, om 13:55, tegen Groen-Geel. De vorige wedstrijd tegen dit team werd al gewonnen, dus iedereen wordt uitgenodigd om gezellig te komen kijken.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis B2 verslaat Roda B2

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis B2 in sporthal De Phoenix tegen Roda B2.De vakken waren anders dan normaal omdat Jelle moest invallen bij de B1! In de eerste aanval stonden: Echica, Willemieke, Koen en Sarina als heer! En in de verdediging zaten Joy, Aïsha, Casper en Davey.Deze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: