Atlantis B3 maakt wedstrijd spannend

Geplaatst op: 13 februari 2012

Het door Idema gesponsorde Atlantis B3 moest het op zaterdag 11 februari opnemen tegen De Vinken B3. De vorige keer confrontatie draaide uit op een overwinning voor Atlantis, maar de Mijdrechtse ploeg wist dat ze het een stuk moeilijker zouden krijgen. De aanval bestond uit Demi, Anna, Wouter en Myrthe (als heer). De verdediging bestond uit Gerben, Richard, Ivanka en Miranda. Charlotte en Sean stonden wissel.

De wedstrijd begon goed en Myrthe maakte 1-0 met een doorloopbal. Maar De Vinken maakte gauw 1-1. Een mooie doorloopbal van Gerben bracht Atlantis weer op voorsprong. De ruststand werd door De Vinken bepaald op 2-2.

Na de rust werd Sean als dame gewisseld voor Demi en Charlotte kwam voor Miranda. Wouter maakte 3-2 uit een dieptebal. De Vinken kwamen echter weer terug tot 3-3. Atlantis kwam weer op voorsprong door Charlotte: 4-3. Voor het eerst in de wedstrijd kwam Atlantis achter: 4-5. De 5-5 kwam op de naam van Wouter, maar het volgende doelpunt was weer voor De Vinken (5-6). Een mooi schot van Charlotte maakte de 6-6. Door opnieuw Wouter werd het 7-7. Er stonden nog een paar minuten op de klok en de Vinken maakte 7-8. Het eind van de wedstrijd was heel spannend en Charlotte maakte 8-8. De Vinken probeerde nog een aanval op te zetten, maar dat lukte niet.

Atlantis heeft gelijkgespeeld en daarmee een verdiend punt binnengehaald. De B3 heeft nu twee weken rust en dan moeten ze in Vinkeveen spelen tegen De Vinken B3.

Het door Idema gesponsorde Atlantis B3 moest het op zaterdag 11 februari opnemen tegen De Vinken B3. De vorige keer confrontatie draaide uit op een overwinning voor Atlantis, maar de Mijdrechtse ploeg wist dat ze het een stuk moeilijker zouden krijgen. De aanval bestond uit Demi, Anna, Wouter en Myrthe … Lees meer »