Hema
VIOS-jeugd ‘toont’ kunnen en slaagt

VIOS-jeugd ‘toont’ kunnen en slaagt


Geplaatst op: 2 juli 2017

Elf leerlingen van muziekvereniging VIOS hebben met succes het HaFaBra examen gedaan bij Stichting Kunst Rond De Venen, het regionale centrum voor opleidingen op het gebied van dans, muziek en theater.

Voor het afnemen van HaFaBra examens heeft het centrum een samenwerkingsverband met muziekorganisatie Noord-Holland en Utrecht. Onder het toeziend oog en luisterend oor van de examinatoren gingen onze jonge muzikanten met een gezonde spanning op voor hun examen.

En, de examencommissie was uiterst tevreden over de prestaties. Voor het theorie én praktijk examen zijn geslaagd: Vera Verweij alt saxofoon A, Thomas Tacken ongestemd slagwerk A, Lisette Harmens dwarsfluit A. Rachelle Mayenburg trombone B, Sam Posdijk alt saxofoon B, Laura Bakker alt saxofoon B, Melissa Kee dwarsfluit B en Danique Mayenburg dwarsfluit B.

Daarnaast hebben nog eens drie leerlingen het theorie examen gedaan: Fabienne Mayenburg slaagde voor trompet A, Marit Kuijlenburg ook voor trompet A en Bjorn Kuijlenburg slaagde voor ongestemd slagwerk A. Zij gaan nu door voor het praktijkexamen.

Regelmatig verzorgt VIOS optredens in Mijdrecht en omstreken en gaat hij met zijn taptoeshow Past & Present het land in. Heb je interesse om een koperblaasinstrument, saxofoon of dwarsfluit te (leren) spelen of als (melodisch) slagwerker met de show- en marchingband op straat te gaan? Bezoek dan de website vios-mijdrecht.nl en meldt je aan. VIOS kan ook nog ervaren muzikanten gebruiken bij zowel de Show- & Marchingband als bij dweilorkest DORST. En er is ook nog plek bij TwirlPower voor beginnende en gevorderde twirlsters. Mail je gegevens en interesse naar info@vios-mijdrecht.nl. VIOS neemt dan contact met je op.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VIOS-jeugd ‘toont’ kunnen en slaagt

Elf leerlingen van muziekvereniging VIOS hebben met succes het HaFaBra examen gedaan bij Stichting Kunst Rond De Venen, het regionale centrum voor opleidingen op het gebied van dans, muziek en theater. Voor het afnemen van HaFaBra examens heeft het centrum een samenwerkingsverband met muziekorganisatie Noord-Holland en Utrecht. Onder het toeziend … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: