001 - Escaperoom aglemeen
Nieuwe expositie in Gezondheidscentrum Mijdrecht

Nieuwe expositie in Gezondheidscentrum Mijdrecht


Geplaatst op: 3 juli 2017

Vanaf deze week is er in Gezondheidscentrum Ronde Venen een nieuwe, door leden van Atelier de Kromme Mijdrecht ingerichte expositie te zien.  De tentoongestelde werken zijn, tijdens de openingsuren van het gezondheidscentrum, tot november te bewonderen.  De expositie geeft een gevarieerd beeld van wat de leden van de kunstenaarsvereniging zoal voortbrengen. Abstract en figuratief, in diverse technieken. Er is werk te zien van Ans Schotten, Hetty Vermeulen, Marianne van Eck, Lucia Hans, Lia Buurman, Nico van Oosten en Frank de Leeuw.

Atelier de Kromme Mijdrecht verzorgt al sinds 1980 cursussen in tekenen en schilderen voor zowel volwassenen als voor jeugdige cursisten. De cursussen worden door professionele docenten gegeven.

Nieuw seizoen

Eind augustus start het nieuwe cursusseizoen, dat uit drie blokken van tien lessen bestaat. Een overzicht van de diversen cursussen is te vinden op de website van de kunstenaarsvereniging, www. atelierdekrommemijdrecht.nl. Er zijn cursussen voor zowel beginners als voor gevorderde deelnemers. U kunt een keuze maken uit een volledig lidmaatschap of inschrijven als cursist voor één cursusblok. Sinds enkele jaren wordt ook de mogelijkheid geboden om voor een proefles of voor strippenkaart te kiezen, waarbij men naar keuze voor bepaalde lessen kan kiezen.

Diverse cursussen bieden nog plaats, maar het is aan te raden bijtijds in te schrijven, want om de kwaliteit van de lessen te waarborgen is het aantal deelnemers per cursus gelimiteerd.

Jeugdopleiding

Op de woensdag- en vrijdagmiddagen worden cursussen voor de jeugd georganiseerd. Op de woensdagmiddag zijn er twee groepen. Voor de 8- tot en met 10-jarigen worden cursussen gegeven van 13.30 tot 14.45 uur en de 11- en 12- jarigen zijn welkom van 14.45 tot 16.00 uur. De jeugd van 12 tot en met 18 jaar kunnen op de vrijdagmiddag terecht van 16.15 tot 17.30 uur. Atelier de Kromme Mijdrecht is er trots op dat diverse jeugdleden uiteindelijk, via de kunstacademie, hun weg in de professionele kunstwereld hebben gevonden.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Marianne van Eck, telefoon 0297-283917 of via het emailadres leden@atelierdekrommemijdrecht.nl.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe expositie in Gezondheidscentrum Mijdrecht

Vanaf deze week is er in Gezondheidscentrum Ronde Venen een nieuwe, door leden van Atelier de Kromme Mijdrecht ingerichte expositie te zien.  De tentoongestelde werken zijn, tijdens de openingsuren van het gezondheidscentrum, tot november te bewonderen.  De expositie geeft een gevarieerd beeld van wat de leden van de kunstenaarsvereniging zoal … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: