001 -Brouwer Transport
Meiden van Hap en Snap eerste team 12 uur van De Ronde Venen

Meiden van Hap en Snap eerste team 12 uur van De Ronde Venen


Geplaatst op: 3 juli 2017

De aanmeldingen voor het meewandelen met de 12 uur van De Ronde Venen op 26 augustus a.s. stromen binnen. Het eerste team dat zich aanmeldde kwam van Inloophuis ’t Anker zelf: De meiden van Hap en Snap zoals ze in de wandelgangen genoemd worden zijn super enthousiast. “Het is een prachtig initiatief en we hopen dat het veel geld gaat opleveren. Iedereen die met kanker in aanraking komt moet bij Inloophuis ’t Anker terecht kunnen. Het heeft ons zoveel goed gedaan om met lotgenoten in contact te komen.”

 

Zelf willen de dames zich actief inzetten als ambassadeurs van het evenement. Het zou fantastisch zijn als we een andere lokatie kunnen vinden voor het Inloophuis. Er zouden dan meer activiteiten kunnen worden georganiseerd en dan kunnen er nog meer mensen ondersteund worden die geconfronteerd worden met kanker. De dames zijn vereert dat zij vooraan zullen staan bij de start. Ze hebben zelfs een sponsor gevonden voor hun knalroze shirts melden ze trots. “ Ja, zo leuk, Ik Organiseer het wel laat speciaal voor ons mooie roze shirts drukken: Fantastisch!”

 

De dames kunnen niet wachten tot het zover is en hopen dat er nog vele teams volgen. Het is geen hardloopwedstrijd maar meer een leuke dag waarbij je ook nog sportief bezig bent. Elk rondje dat je loop gaat over een evenementen terrein waar van alles te doen is. Optredens van lokale artiesten en verenigingen, foodtrucks en drankjes en als het allemaal gaat lukken live radio en TV.

 

Bijzonder is ook de lichtjesronde om 21.00 uur. Tijdens deze ronde herinneren we ons de mensen die we zijn verloren aan kanker. De hele route is dan verlicht met speciale kaarsenzakken. Deze zijn eerdaags verkrijgbaar in De Ronde Venen. Volg de website voor informatie over waar ze te koop zijn. www.de12uurvandrv.nl

 

Aanmelden om met een team mee te wandelen kan natuurlijk ook nog steeds. Een team mag bestaan uit zoveel mensen als je wilt, elk teamlid betaalt € 10,- voor deelname. Het team wijst een teamcaptain aan die het inschrijven regelt en contact persoon met de organisatie is. Voor meer informatie kijk je op de website en aanmelden kan via aanmelden@de12uurvandrv.nl

 

De teller staat inmiddels op 12 teams, maar daar kunnen er nog veel meer bij! Want ook hier geldt: de meer zielen, de meer vreugd.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meiden van Hap en Snap eerste team 12 uur van De Ronde Venen

De aanmeldingen voor het meewandelen met de 12 uur van De Ronde Venen op 26 augustus a.s. stromen binnen. Het eerste team dat zich aanmeldde kwam van Inloophuis ’t Anker zelf: De meiden van Hap en Snap zoals ze in de wandelgangen genoemd worden zijn super enthousiast. “Het is een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: