0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec
Nieuwe Kinderburgemeester Derek op Radio Aalsmeer

Nieuwe Kinderburgemeester Derek op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 4 juli 2017

Sinds Derek afgelopen donderdag de ambtsketen van Kinderburgemeester Aalsmeer kreeg omgehangen is hij druk bezig zijn nieuwe functie vorm te geven. Bij familieprogramma ‘Let’s Go’ kijkt hij terug op de verkiezingen en vooruit naar het komende jaar. Verder te gast in de studio van Radio Aalsmeer: musicalster Mariska van Kolck bij ‘Sem op Zaterdag’, auteur Michiel ten Broek bij ‘Echt Esther’ en sport coach Hylke Sietzema in ‘Door de Mangel’.

‘Echt Esther’ spreekt Michiel ten Broek

In de talkshow van Esther Sparnaaij is donderdag Michiel ten Broek te gast. Vanwege verkeersproblemen verviel de vorige uitzending helaas, dus daarom komt Michiel deze donderdag voor een nieuwe poging. Hij schreef het boek ‘Beschikbaar voor het leven’. “Feitelijk gaat mijn boek over de overgave aan het leven, want je kunt ook eigenlijk niets anders. Overgave. Punt. Doe gewoon wat het leven van je vraagt. Met liefde. Doe alles met liefde. Alles ‘overkomt’ je. Zéker bij mij, als je gewoon beschikbaar bent voor het leven…”, aldus Michiel ten Broek. Esther is heel benieuwd naar zijn leefwijze en vind het boek een combinatie van dat van de levensverhalen van René van der Gijp, Wim Kieft en Andy van der Meyde. Donderdag het gesprek tussen 19:00 - 20:00 bij Radio Aalsmeer. Heb je nu al een vraag voor Michiel? Mail die dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Nieuwe Kinderburgemeester Derek te gast in ‘Let’s Go’

Afgelopen donderdag droeg Sophie haar ambtsketen over aan de nieuwe Kinderburgemeester Derek. Vrijdag schuift Derk aan in de studio om te vertellen wat hij het komende jaar allemaal van plan is in zijn nieuwe functie. Ook kijken ze terug op de afgelopen periode waarin de verkiezingen natuurlijk heel spannend waren. Ben jij benieuwd wat we allemaal van Derek kunnen verwachten? Luister dan vrijdag tussen 18u en 19u naar ‘Let’s Go’!

‘Sem op Zaterdag’ ontvangt Mariska van Kolck

Zaterdag heeft Sem van Hest musicalster Mariska van Kolck te gast. Zij is in de studio aanwezig van 11 tot 12 uur en uiteraard zal dan de aandacht gaan de rollen die Mariska in diverse producties heeft vertolkt. Van 10 tot 11 uur draait Sem vooral musicalnummers of aan musicals gerelateerde artiesten en nummers zoals Whitney Houston.

Triatlon coach Hylke Sietzema in ‘Door de Mangel’

Stel je voor ruim 7000 kilometer in je eentje te fietsen naar de Noordkaap en weer terug. Dat is precies wat Dirk Raams in 2015 heeft gedaan. Afgelopen maandag was de sociale sportgekke familieman de 177ste gast in ‘Door de Mangel’. En alsof dat nog niet genoeg is, gaat de Aalsmeerder op maandag 21 mei 2018 in Nova Scotia in Canada van start voor weer een monstertocht. Dit keer is het eindpunt Key West in Florida. “En dat allemaal om geld in te zamelen voor de Mike Multi Foundation. De tocht naar de Noordkaap leverde € 10.000,- op en het streven is dat bedrag te overtreffen”, aldus de langeafstandsfietser. Maar eerst zal Dirk nog de Nijmeegse Vierdaagse lopen en als training en passant nog een rondje Nederland op de fiets.

Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Dirk heeft natuurlijk ook weer een opvolger gevonden. Op 10 juli zal zijn personal trainer Hylke Sietzema aanschuiven aan de studiotafel. De 178ste gast van presentatoren Mylène en Elbert Huijts heeft een bedrijf in triatlon coaching en ondersteunt professionele en amateursporters. Dirk wil graag van hem weten waar hij de drive vandaan haalt om zowel recreanten als toppers te begeleiden.  Het antwoord op deze vraag hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe Kinderburgemeester Derek op Radio Aalsmeer

Sinds Derek afgelopen donderdag de ambtsketen van Kinderburgemeester Aalsmeer kreeg omgehangen is hij druk bezig zijn nieuwe functie vorm te geven. Bij familieprogramma ‘Let’s Go’ kijkt hij terug op de verkiezingen en vooruit naar het komende jaar. Verder te gast in de studio van Radio Aalsmeer: musicalster Mariska van Kolck … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: