02 - Senior  sportief actief 2e week

Oude N201 Amstelhoek officieel overhandigd aan gemeente


Geplaatst op: 4 juli 2017

In Amstelhoek is vandaag de rotonde op de N201 in gebruik genomen. De rotonde en de herinrichting van de Mijdrechtse Zuwe maken deel uit van de gedeeltelijke omlegging van de N201. Deze nieuwe weg heeft de route voor het doorgaand verkeer overgenomen van de Mijdrechtse Zuwe.

Door de aanpasing is het veel rustiger geworden in Amstelhoek. Verkeer mag er nog maar 30 kilkometer per uur rijden. De inwoners in Amstelhoek zijn erg te spreken over de ingreep van de provincie.

"We zijn er zeker blij mee. Want het verkeer dat anders door het dorp gaat, dat wordt nu omgeleid. Er gaat nu dus veel minder verkeer door het dorp. Mensen nemen toch de nieuwe route via het aquaduct", zegt het inwonerscomité tegen RTV Utrecht.

Vanmiddag is op Fort Amstelhoek een openingshandeling gedaan. Onder andere de wethouder van De Ronde Venen en de gedeputeerde waren daarbij aanwezig. Zij hebben symbolische een hectometerpraalbordje uit de grond getrokken waardoor het een gemeente weg is geworden.
Laatst bewerkt op: 4 juli 2017 17:59

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Oude N201 Amstelhoek officieel overhandigd aan gemeente

In Amstelhoek is vandaag de rotonde op de N201 in gebruik genomen. De rotonde en de herinrichting van de Mijdrechtse Zuwe maken deel uit van de gedeeltelijke omlegging van de N201. Deze nieuwe weg heeft de route voor het doorgaand verkeer overgenomen van de Mijdrechtse Zuwe. Door de aanpasing is het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: