001 - Escaperoom aglemeen

Kampioenschap indoor mennen in Aalsmeer


Geplaatst op: 13 februari 2012

Aanstaande zaterdag 18 februari vindt er bij Stal Wennekers in Aalsmeer het Districts kampioenschap van West Nederland plaats.

Dit grote Indoor Men spektakel ( pony's en paarden voor een wagen gespannen) wordt georganiseerd door Menvereniging Haarlemmermeer en vindt plaats bij Paardensportcentrum Wennekers , Jac. Takkade te Aalsmeer. Omdat deze wedstrijd zich binnen afspeelt, komt het nog meer aan op de snelheid en de behendigheid. De aanspanningen gaan namelijk met grote snelheden door spectaculaire hindernissen en tussen smalle kegels door. Ook voor publiek is het aantrekkelijk en alles kan van dichtbij worden gevolgd.
Start vanaf 's morgens 8 uur en vanaf 19.30 uur is de grote finale waar uiteindelijk de kampioen bekend zal worden.

Er staan 70 koetsiers op de startlijst, zowel enkel, dubbel-, en vierspan paarden en pony's met ook de bekende 4 span rijder Ton Monhemius die in 2008 de Zilveren medaille haalde op het WK vierspannen en ook meermalen Nederlands kampioen werd.
Kortom een spektakel dat u niet mag missen!
De toegang en parkeren is gratis.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kampioenschap indoor mennen in Aalsmeer

Aanstaande zaterdag 18 februari vindt er bij Stal Wennekers in Aalsmeer het Districts kampioenschap van West Nederland plaats. Dit grote Indoor Men spektakel ( pony's en paarden voor een wagen gespannen) wordt georganiseerd door Menvereniging Haarlemmermeer en vindt plaats bij Paardensportcentrum Wennekers , Jac. Takkade te Aalsmeer. Omdat deze wedstrijd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: