01 - Nooit Gedacht
Uithoornse groep achters starten eigen bedrijf

Uithoornse groep achters starten eigen bedrijf


Geplaatst op: 9 juli 2017

Mya, Virginia en Jet zijn drie leerlingen uit groep 8B van de Springschans en hebben een extra project gedaan voor school. Zij mochten gaan uitzoeken wat er zou gebeuren als je een eigen bedrijf zou starten. Het leek de meiden leuk om een eigen bedrijf te starten en spullen te verkopen voor het goede doel KNGF (Koninklijke Nederlandse Geleidenhond Fonds). Zij hebben afgelopen zaterdag hun laatste verkoopdag gehad en hebben veel spullen verkocht en donaties opgehaald. De meiden hadden als idee om make-up in te kopen en met een iets hogere prijs te verkopen. Verder hebben ze armbanden gemaakt en cakejes en koekjes gebakken. Om hun plan te laten slagen hebben ze contact opgenomen met Patrick van Albert Heijn Jos van den Berg. Ze hebben gevraagd of ze een kraampje voor de Albert Heijn mochten plaatsen om hun spullen te verkopen. Jos van de Berg heeft de overige winkeliers ingeschakeld en akkoord gevraagd. Dit was enorm snel geregeld zodat de meiden het goede doel konden benaderen met het goede nieuws.

Ze hebben contact opgenomen met de KNGF en verteld wat hun plan was. Deze stichting was hier natuurlijk enorm blij mee en hebben de meiden voorzien van een informatiepakket, kartonnen collectebus, kaarten, folders en ballonnen. Ze hebben een aantal keren op dinsdag- en zaterdagmiddag gestaan met hun kraampje tegenover de Albert Heijn. Naast verkoop zijn ze ook rondgegaan met de collectebus. De gulheid van vele mensen was geweldig om te zien en er waren soms hele grote donaties waar de meiden enorm blij van werden. Volgende week zal er een afspraak gemaakt worden met de stichting om een afspraak te maken en het geld te overhandigen. Mya, Virginia en Jet vonden het erg leuk om dit te doen en zijn erg blij dat de actie geslaagd is.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uithoornse groep achters starten eigen bedrijf

Mya, Virginia en Jet zijn drie leerlingen uit groep 8B van de Springschans en hebben een extra project gedaan voor school. Zij mochten gaan uitzoeken wat er zou gebeuren als je een eigen bedrijf zou starten. Het leek de meiden leuk om een eigen bedrijf te starten en spullen te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: