001 - Escaperoom aglemeen
Buurtkamer Mijdrecht naar Strooppot

Buurtkamer Mijdrecht naar Strooppot


Geplaatst op: 10 juli 2017

Omdat de vakantietijd is aangebroken is er niet elke week een vrijwilliger aanwezig die kan koken voor de buurtkamergasten. Dit lossen de gasten en vrijwillige gastvrouwen en -heren zelf heel creatief op. Zo hebben ze al een keer broodjes laten bezorgen en afgelopen week hebben ze de Plusbus geregeld, zodat ze op eigen kosten naar de Strooppot konden gaan.

“Knus in de bus van Tympaan-De Baat met Kees als de chauffeur. Om 12 uur vertrokken we en bij Strooppot aangekomen kregen we een mooie plek buiten op het terras. Onder het genot van een drankje kon eenieder op de menukaart een pannenkoek uitzoeken,” zo vertelt John, een van de vrijwilligers.

Hij vertelt desgevraagd ook wie welke pannenkoek had besteld: ”Cor had een ham en spek pannenkoek, Martha en Jannie een met gember, Betty een Tropical lekker, Sonja een Italiaanse, `Sientje een met ham en kaas, Jos een Tom Poes pannenkoek en John een boerenpannenkoek.”

Dat was dus smullen geblazen. Iedereen vond het heel gezellig en de serveersters waren ook heel aardig. Om twee uur kwam chauffeur Kees weer met de Plusbus om alle deelnemers op te halen.

Wilt u ook eens eten in de Buurtkamer? Dat kan elke dinsdag en donderdag om 12:00 uur. Hiervoor kunt u zich op deze twee dagen om 10:00 aanmelden bij de Buurtkamer in Mijdrecht. U kunt er ook vanaf 10:00 uur terecht voor een kopje koffie en een praatje.

Kunt u goed koken en lijkt het u leuk om deze club lekker van uw eten te laten genieten? Meldt u zich dan snel aan als vrijwilliger bij Pim Jongsma. Dit kan altijd via p.jongsma@stdb.nl of op werkdagen via telefoonnummer (0297) 230 280. Zij zoekt vaak naar vrijwilligers die wat voor een ander willen betekenen.
Laatst bewerkt op: 10 juli 2017 20:12

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Buurtkamer Mijdrecht naar Strooppot

Omdat de vakantietijd is aangebroken is er niet elke week een vrijwilliger aanwezig die kan koken voor de buurtkamergasten. Dit lossen de gasten en vrijwillige gastvrouwen en -heren zelf heel creatief op. Zo hebben ze al een keer broodjes laten bezorgen en afgelopen week hebben ze de Plusbus geregeld, zodat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: