001- Uithoorn
Anouk Hoogendijk in Expeditie Robinson

Anouk Hoogendijk in Expeditie Robinson


Geplaatst op: 15 juli 2017

Oud-voetbalinternational Anouk Hoogendijk is de derde bekende Nederlander die meedoet aan Expeditie Robinson. De Mijdrechtse maakte dit vrijdag bekend. Donderdag werd al bekend dat RTL-sidekick Marieke Elsinga en acteur Roeland Fernhout meedoen aan het achttiende seizoen.
 
Anouk speelde in juni haar laatste voetbalwedstrijd. Ze is de komende tijd analist van het EK vrouwenvoetbal bij de NOS. ''Het hoge woord is eruit'', zegt Anouk in een filmpje op de Facebookpagina van het realityprogramma. ''Ik mag het eindelijk van de daken schreeuwen. En daar ben ik heel erg blij om want het was zo moeilijk om aan niemand te kunnen vertellen. En ik ben zo trots en zo blij dat mijn droom is uitgekomen."

Anouk, Marieke en Roeland zijn met twaalf andere BN'ers afgereisd naar een onbewoond eiland op de Filipijnen. De eerste uitzending van Expeditie Robinson is donderdag 7 september op RTL 5. Er doen dit jaar ook vier onbekende kandidaten mee: Ondernemer Herold Dat uit Asten, judoka Carlos Platier Luna uit Oldenzaal, verloskundige Imke Wiefferuit Enschede en Marlé Janssen uit Houten, die werkzaam is als onderhandelaar bij de politie.


Laatst bewerkt op: 15 juli 2017 07:25

Bron: Telegraaf.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Anouk Hoogendijk in Expeditie Robinson

Oud-voetbalinternational Anouk Hoogendijk is de derde bekende Nederlander die meedoet aan Expeditie Robinson. De Mijdrechtse maakte dit vrijdag bekend. Donderdag werd al bekend dat RTL-sidekick Marieke Elsinga en acteur Roeland Fernhout meedoen aan het achttiende seizoen. Anouk speelde in juni haar laatste voetbalwedstrijd. Ze is de komende tijd analist van het EK … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: