02 - Senior  sportief actief 2e week

Ondernemingsvereniging Vinkeveen weer actief


Geplaatst op: 8 februari 2012

Tijdens de jaarvergadering maandag 6 februari jl. hebben de ‘oud' leden van de ondernemingsvereniging Vinkeveen unaniem JA gestemd voor de doorstart van de ondernemingsvereniging. De ondernemingsvereniging, die al een aantal jaar een 'slapend' bestaan leidde, gaat verder onder de nieuwe naam ‘Ondernemers Vinkevéén'.

De heer De Rijk (voorzitter): "Een aantal jonge ondernemers hebben het initiatief genomen om weer nieuw leven in de ondernemingsverenging te blazen. Hierdoor is iedereen enthousiast geworden en is de doorstart gerealiseerd. Er is genoeg in het Vinkeveense ondernemingsland te bewerkstelligen om het dorp Vinkeveen weer bloeiend en levendig te maken. De agenda staat al vol met nieuwe plannen, gesprekken met de Gemeente, etc. Door samenwerking met alle ondernemers en overheden zullen we trachten het ondernemersklimaat te verbeteren."

De ondernemersvereniging Vinkeveen biedt een platform voor alle ondernemers uit Vinkeveen of ondernemers die een aanzienlijk belang in Vinkeveen hebben. Het primaire doel van de ondernemersvereniging is het vertegenwoordigen van economische en sociale belangen van ondernemers. Daarnaast wil de ondernemersvereniging vooral weer zichtbaar worden. Al jaren ondersteunt en/of organiseert ze vele evenementen als de Rap&Ruig Race, de Nacht van Neptunus en de intocht van Sinterklaas, maar dat is maar bij weinig inwoners bekend en daar moet verandering in komen. Vinkeveense ondernemers staan midden in de samenleving en zijn nauw verbonden met het dorp.

Het nieuwe bestuur, bestaat uit vijf leden, te weten dhr. R.M. de Rijk (VOBI Beton- en Waterbouw), dhr. R. Borst (Studio 110 architectuur), mevr. J. Rijneker (Rabobank), dhr. J.B. Dreijer (Albert Heijn) en dhr. B. Bobeldijk (Jumbo Supermarkt).

Lid worden? Ga naar onze website: www.ondernemersvinkeveen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ondernemingsvereniging Vinkeveen weer actief

Tijdens de jaarvergadering maandag 6 februari jl. hebben de ‘oud' leden van de ondernemingsvereniging Vinkeveen unaniem JA gestemd voor de doorstart van de ondernemingsvereniging. De ondernemingsvereniging, die al een aantal jaar een 'slapend' bestaan leidde, gaat verder onder de nieuwe naam ‘Ondernemers Vinkevéén'. De heer De Rijk (voorzitter): "Een aantal … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: