001 -Family
Brandweer uren bezig met zinkend schip Nieuwersluis

Brandweer uren bezig met zinkend schip Nieuwersluis


Geplaatst op: 16 juli 2017

De brandweer is zondag met man en macht bezig geweest om een boot boven water te krijgen aan de Angstelkade in Nieuwersluis.

Inspecteurs van Waternet voeren langs toen zij een plezierjacht scheef zagen liggen en een grote vlek olie zagen drijven. De mannen namen poolshoogte en constateerde dat de boot lek was. Meteen werd de brandweer opgeroepen om de boot leeg te pompen. Dat was geen eenvoudige klus. Meerde pompen draaiden op volle toeren en met wat hout werd inkomend water tegengehouden. Om stroming de voorkomen werd al het scheepvaartverkeer stilgelegd.

Brandweerlieden zijn ruim drie uur bezig geweest om de boot boven water te krijgen. Rijkswaterstaat ruimt in samenwerking met Waternet het olievlek , welke inmiddels ook op het Amsterdam Rijnkanaal ligt op.

Familie van de eigenaar van de boot is op de hoogte gebracht en komen naar het schip toe. Zij gaan kijken wat er verder moet gebeuren en draaien voor de gemaakte kosten op.

Laatst bewerkt op: 16 juli 2017 13:10

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brandweer uren bezig met zinkend schip Nieuwersluis

De brandweer is zondag met man en macht bezig geweest om een boot boven water te krijgen aan de Angstelkade in Nieuwersluis. Inspecteurs van Waternet voeren langs toen zij een plezierjacht scheef zagen liggen en een grote vlek olie zagen drijven. De mannen namen poolshoogte en constateerde dat de boot … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...