001 - Escaperoom aglemeen

Tweede expositie van Fotokring Uithoorn


Geplaatst op: 8 februari 2012

De Fotokring Uithoorn bestaat dit jaar 40 jaar.
Iedere twee weken komen de leden van Fotokring Uithoorn bij elkaar om elkaars fotowerk te bespreken. Naast opdrachten die aan het begin van het seizoen vastgesteld worden, wordt ook "vrij werk" besproken. Dit wordt gedaan door de verkiezing van de foto van de maand; een soort van fotokring-competitie, waarbij ieder lid van de fotokring zijn of haar beste foto kan indienen. Naast bespreking van de foto's worden ook de nummers 3, 2 en 1 gekozen. In de maand januari was het thema "kleur". Iedere maand in dit jubileumjaar laat de Fotokring Uithoorn de winnende foto zien.

Hierbij de foto van de maand januari, een fraaie landschapsfoto uit Toscane, gemaakt door Michel de Nooij. Zie voor meer informatie over de Fotokring en het jubileum zie www.fotokringuithoorn.nl

De Fotokring Uithoorn organiseert in het kader van haar 40 jarig bestaan een tweede foto-expositie.
De expositie wordt gehouden in het Gemeentehuis te Uithoorn en aansluitend in het dienstencentrum Bilderdijkhof.
De expositie bestaat uit foto's die de leden naar eigen keuze hebben verstrekt voor deze expositie en geven zo een mooi beeld van de diverse stijlen van fotograferen door de leden van de Fotokring Uithoorn.
De toegang tot de expositie is gratis.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tweede expositie van Fotokring Uithoorn

De Fotokring Uithoorn bestaat dit jaar 40 jaar.Iedere twee weken komen de leden van Fotokring Uithoorn bij elkaar om elkaars fotowerk te bespreken. Naast opdrachten die aan het begin van het seizoen vastgesteld worden, wordt ook "vrij werk" besproken. Dit wordt gedaan door de verkiezing van de foto van de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: