02 - Senior  sportief actief 2e week
Radio Aalsmeer; Aandacht voor Project LEEF in ‘Echt Esther’

Radio Aalsmeer; Aandacht voor Project LEEF in ‘Echt Esther’


Geplaatst op: 17 juli 2017

Deze week hoort u op Radio Aalsmeer hoe er een initiatief is opgezet om depressieve jongeren weer de goede richting op te helpen. ‘Echt Esther’ bespreekt dit met de Bewust Ondernemende Vrouwen. Verder viert familieprogramma ‘Let’s Go’ het begin van de zomervakantie en vragen zij jouw hulp bij hun programma. In ‘Door de Mangel’ was afgelopen maandag slangenmeisje Daniëlle Bubberman te gast en vanaf aanstaande maandag hoort u tijdens de zomervakantie verschillende herhalingen van het afgelopen seizoen. Tenslotte vierde op 9 juli het programma ‘Nerdalert’ haar 10-jarig bestaan op Radio Aalsmeer. Dit werd uitgebreid gevierd in de studio en werd zelfs afgesloten met een heuse vuurspuwer, op de parkeerplaats buiten weliswaar! 

‘Echt Esther’ spreekt Bewust Ondernemende Vrouwen

Donderdag 20 juli zijn Annette Hoorn en Britta van Arman te gast bij Esther Sparnaaij om over het grote aantal jongeren met depressieve gedachten te praten. Er bestaan wachtlijsten om in aanmerking te komen voor hulp, maar het project 'LEEF' van de Bewust Ondernemende Vrouwen wil verschil maken in dit probleem. Ze zijn zaterdag 15 juli een crowdfundingactie gestart voor de organisatie van twee weekenden waarin jonge meiden de kwaliteiten in zichzelf kunnen ontdekken.

Zomervakantie begint met ‘Let’s Go’

De zomervakantie begint en ook bij ‘Let’s Go’. Vanaf vrijdag hoor je namelijkse de leukste hits van het afgelopen schooljaar voorbijkomen, maar ook de favoriete fragmenten die Kim en Laurens hebben meegemaakt in de show. Jij kunt ook nog steeds jouw favoriete uitzending of fragment aanvragen zodat je deze in de zomer nog eens kunt horen op de radio. Laat het weten via de Facbookpagina van ‘Let’s Go’ of stuur een mailtje naar letsgo@radioaalsmeer.nl. Kim en Laurens wensen iedereen een hele fijne, leuke en zonnige zomervakantie toe. 

‘Door de Mangel’ op herhaling met Mien Rekelhof

Op je veertiende een talentenshow winnen en je hele wereld staat op z’n kop. Dat is precies wat Daniëlle Bubberman overkwam toen zij in 2008 ‘Holland’s got Talent’ won als het Kudelstaartse slangenmeisje. De podiumkunstenares heeft er uiteindelijk haar beroep van kunnen maken. Zij behartigt haar eigen zaken volledig zelf. Zij noemde zichzelf perfectionistisch, een doorzetter en heeft veel voor anderen over. “Maar anderen hebben ook veel voor mij over. Zo zijn mijn ouders erg belangrijk voor mij”, aldus de knappe Bubberman. Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl. Een nieuwe gast voor de volgende uitzending had Daniëlle nog niet, maar ze heeft nog even om deze te zoeken. Komende zes weken gaan Mylène en Elbert op zomerreces. Om ‘Door de Mangel’ toch niet helemaal te hoeven missen, worden enkele uitzendingen herhaald. Maandag 24 juli wordt begonnen met een herhaling van de uitzending met Mien Rekelhof.

De 83-jarige Mien werd uitgenodigd door schoonzoon Eppo Buskermolen. Zij is de vrouw van Theo Rekelhof sr. Mevrouw Rekelhof is heel open en kan heel veel over Kudelstaart en het vissersvak vertellen. Met haar 83 jaar is zij samen met Zwarte Jaap Spaargaren de oudste gast in de Aalsmeerse talkshow ooit. Richard Buskermolen wil graag dat zij uitlegt wat het zelfverzonnen werkwoord ‘mienen’ betekent. Het antwoord op deze vraag hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer; Aandacht voor Project LEEF in ‘Echt Esther’

Deze week hoort u op Radio Aalsmeer hoe er een initiatief is opgezet om depressieve jongeren weer de goede richting op te helpen. ‘Echt Esther’ bespreekt dit met de Bewust Ondernemende Vrouwen. Verder viert familieprogramma ‘Let’s Go’ het begin van de zomervakantie en vragen zij jouw hulp bij hun programma. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: