001 -Brouwer Transport
Netwerkorganisatie @BorrelAalsmeer bundelt krachten met Buisinessclub FC Aalsmeer

Netwerkorganisatie @BorrelAalsmeer bundelt krachten met Buisinessclub FC Aalsmeer


Geplaatst op: 18 juli 2017

Voetbalvereniging FC Aalsmeer wil meer voor bestaande en potentiële sponsoren betekenen en zo ontstond het plan om de businessclub FC Aalsmeer op te richten. Sinds 2012 organiseert Ingrid Claasen vanuit @BorrelAalsmeer netwerkbijeenkomsten in Aalsmeer. De businessclub FC Aalsmeer en @BorrelAalsmeer hebben besloten samen te werken en de krachten de bundelen. De kickoff van de businessclub FC Aalsmeer is 14 september as en vanaf die datum kan er weer genetwerkt worden in Aalsmeer!

Rond alle thuiswedstrijden van FC Aalsmeer zaterdag 1 komen de leden van de businessclub bij elkaar om tijdens de "3e helft" gezelligheid met gratis hapjes en drankjes te combineren met de mogelijkheid tot het netwerken met gelijkgestemde ondernemers uit Aalsmeer en omgeving.

Daarnaast organiseren we om de twee maanden op de 2e donderdag van de maand, een open netwerkborrel in de kantine van FC Aalsmeer voor alle ondernemers, zzp-ers, winkeliers en andere belangstellenden uit Aalsmeer en omstreken. Naast een kort podium programma en een pitch van een lid van de businessclub FC Aalsmeer worden er mooie prijzen verloot. Eromheen worden nog meer sfeer-verhogende activiteiten georganiseerd. 

Eveneens zullen we 4 keer per seizoen extra activiteiten organiseren voor de leden van de businessclub. Denk hierbij aan een gastspreker uit de voetbalwereld of een voetbalreis naar een mooie buitenlandse wedstrijd.

Iedereen is van harte welkom op donderdag 14 september a.s. vanaf 17.00 uur in de kantine van FC Aalsmeer aan de Beethovenlaan 120 in Aalsmeer om de "kick-off" bij te wonen. De hapjes en belegde broodjes worden aangeboden door de businessclub FC Aalsmeer. Drankjes zijn voor eigen rekening. De entree is gratis en aanmelden is niet verplicht.

Wil je een prijs verloten neem dan contact op met Ingrid Claasen via info@borrelaalsmeer.nl. Heb je vragen over het lidmaatschap van de businessclub FC Aalsmeer, stuur dan een e-mail ter attentie van Jacco van der Laarse via info@businessclubfcaalsmeer.nl


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Netwerkorganisatie @BorrelAalsmeer bundelt krachten met Buisinessclub FC Aalsmeer

Voetbalvereniging FC Aalsmeer wil meer voor bestaande en potentiële sponsoren betekenen en zo ontstond het plan om de businessclub FC Aalsmeer op te richten. Sinds 2012 organiseert Ingrid Claasen vanuit @BorrelAalsmeer netwerkbijeenkomsten in Aalsmeer. De businessclub FC Aalsmeer en @BorrelAalsmeer hebben besloten samen te werken en de krachten de bundelen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: