01 - Nooit Gedacht
EHBO lessen Uithoorn weer van start

EHBO lessen Uithoorn weer van start


Geplaatst op: 20 juli 2017

Denk je wel eens aan het volgen van een EHBO cursus? Stel het niet langer uit en leer ook hoe je andere mensen kunt helpen! Wij bieden je een interessante opleiding waarin we je alle facetten van de eerste hulp leren. Onze vereniging verzorgt al 64 jaar EHBO cursussen in Uithoorn. Onze lessen worden gegeven door enthousiaste en ervaren instructeurs die altijd met plezier hun kennis en kunde delen.

Op dinsdagavond 3 oktober 2017 start de opleiding voor het diploma eerste hulp inclusief AED training (ook voor baby en kind) en de module verbandleer. In ongeveer 14 lessen, die gegeven worden in sport- en activiteitencentrum De Scheg, word je opgeleid tot eerstehulpverlener. Het lesgeld voor de cursus bedraagt € 190,-. Dit bedrag is inclusief cursusboek, verbandmateriaal en examenkosten. Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten van een EHBO opleiding. Informeer hiernaar bij je verzekeringsmaatschappij.

Iedereen vanaf 16 jaar kan deelnemen aan deze cursus die afgesloten wordt met een internationaal erkend examen en diploma.  De cursus wordt gegeven volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis.

EHBO herhalingslessen

Natuurlijk kun je bij ons ook je herhalingslessen volgen. Deze beginnen eind van september weer. Dus zoek je een goede en gezellige vereniging? Kom dan bij de KNV EHBO afdeling Uithoorn! Kijk voor meer informatie op onze website http://ehbo-uithoorn.nl/cursusinformatie/cursus-ehbo/ en meld je gelijk aan! Natuurlijk kun je ook contact opnemen met de secretaris van de vereniging: Ria van Geem, via e-mail: ehbouithoorn@kabelfoon.net.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

EHBO lessen Uithoorn weer van start

Denk je wel eens aan het volgen van een EHBO cursus? Stel het niet langer uit en leer ook hoe je andere mensen kunt helpen! Wij bieden je een interessante opleiding waarin we je alle facetten van de eerste hulp leren. Onze vereniging verzorgt al 64 jaar EHBO cursussen in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: