001 - Escaperoom aglemeen

Tennissers Rabobank 2 ondanks gelijkspel winnaar


Geplaatst op: 8 februari 2012

Vrijdag 3 februari stonden er twee wedstrijden gepland voor de bedrijfscompetitie van Tennishal de Ronde Venen. In poule A moesten Bayer 1 en Bayer 2 het weer tegen elkaar opnemen. Omdat allebei de teams gepromoveerd zijn naar de A poule was dit een mooie kans voor Bayer 1 om revanche te nemen voor het verlies van de vorige ontmoeting. In poule B namen Rabobank 2 en v. Walraven het tegen elkaar op. De laatste ontmoeting was in het voordeel van Rabobank 2 geëindigd waardoor dit een uitgelegen kans was voor v.Walraven om zich te revancheren.

Bayer 1 - Bayer 2 (4-12)
Na de winst van Bayer 2 in de vorige confrontatie was het team van Bayer 1 extra gebrand om deze ontmoeting te winnen. Het eerste uur was een uur waarin het gelijk op ging. Op beide banen was er halverwege geen winnaar aan te wijzen. Aan het eind van het uur won Bayer 1 een duel met 8-7 en won Bayer 2 het andere duel met 7-6. Na een uur spelen was de tussenstand dus gelijk en bepaalde de laatste twee wedstrijden wie de winnaar werd.
Bayer 2 begon beide beslissende wedstrijden erg sterk. Spannende games wisselden elkaar af maar Bayer 2 nam een kleine voorsprong op zowel baan 4 als baan 5. De voorsprong kwam op baan 4 nog even in gevaar maar uiteindelijk werd de wedstrijd met 9-6 gewonnen door Bayer 2. Op baan 5 werd de voorsprong van Bayer 2 nog verder uitgebouwd en eindige met 12-6 in het voordeel van Bayer 2. Na 2 uur spelen ging Bayer 2 met een 12-4 winst naar huis.

Rabobank 2 - van Walraven (8-8)
Beide teams speelde dit jaar en vorig jaar al een aantal keer eerder tegen elkaar. Van te voren was er geen favoriet voor deze wedstrijd aan te wijzen. In voorgaande duels wisselde de winnaar zich steeds af. Het laatste duel werd wel door Rabobank 2 gewonnen.
Het eerste uur won van Walraven een spannende partij met 8-5. De wedstrijd op baan 2 won Rabobank 2 met 12-5. Rabobank 2 deed het eerste uur iets beter omdat het meer games won dan van Walraven. Dit kon aan het einde misschien nog wel beslissend worden voor de einduitslag.
Het tweede uur verliep vrijwel gelijk als het tweede uur, op beide banen was er duidelijk een sterker koppel waardoor de verschillen snel duidelijk werden. Van Walraven won de wedstrijd op baan 1 met 12-4 en Rabobank 2 de wedstrijd op baan 2 met 12-3. De einduitslag voor deze ontmoeting is 8-8 geworden. Maar omdat Rabobank 2 vijf games meer gehaald heeft dan van Walraven, mag Rabobank 2 zich de winnaar van het duel noemen.

10 februari
Vrijdag 10 februari speelt Brooklyn Group bv tegen Bayer 1 en neemt WSCE het op tegen Bayer 2. De wedstrijden starten om 18.30 en 19.00 en zijn voor iedereen gratis te bekijken aan de Doctor J. v. der Haarlaan 3 in Tennishal de Ronde Venen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tennissers Rabobank 2 ondanks gelijkspel winnaar

Vrijdag 3 februari stonden er twee wedstrijden gepland voor de bedrijfscompetitie van Tennishal de Ronde Venen. In poule A moesten Bayer 1 en Bayer 2 het weer tegen elkaar opnemen. Omdat allebei de teams gepromoveerd zijn naar de A poule was dit een mooie kans voor Bayer 1 om revanche … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: