001 - Escaperoom aglemeen
Gerard Joling filmt ongeluk Aalsmeer

Gerard Joling filmt ongeluk Aalsmeer


Geplaatst op: 21 juli 2017

Voor de vierde keer deze week heeft een vrachtwagen zich klemgereden onder het viaduct van de Hornweg in Aalsmeer. Zanger en presentator Gerard Joling was er getuige van en filmde het incident.

De presentator geeft aan zelf nooit problemen te hebben bij het viaduct. ,,Mijn auto is groot, maar niet zo groot'' laat hij weten in een video op Facebook.  In de reacties onder zijn video blijkt dat het niet de eerste keer mis is deze week. Voor zover bekend zijn er deze week al drie andere vrachtauto's ook klem komen te staan. 

Het bedrijf wat zich vandaag heeft vastgereden bedankt Joling voor zijn lieve woorden: ,,Gerard bedankt voor het delen en de lieve woorden'' schrijven zij als comment.


Laatst bewerkt op: 21 juli 2017 21:00

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gerard Joling filmt ongeluk Aalsmeer

Voor de vierde keer deze week heeft een vrachtwagen zich klemgereden onder het viaduct van de Hornweg in Aalsmeer. Zanger en presentator Gerard Joling was er getuige van en filmde het incident. De presentator geeft aan zelf nooit problemen te hebben bij het viaduct. ,,Mijn auto is groot, maar niet zo … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...