001 -Brouwer Transport

Veenig.nl doet 'Patatje Met'-test in gemeente


Geplaatst op: 7 februari 2012

Onaangekondigd kwam de redactie van Veenig dit jaar binnenlopen in de snackbars van De Ronde Venen. Ook dit jaar gebruikten zij een uitgebreid scoreformulier om de patatjes met elkaar te vergelijken. Zo werd al snel duidelijk dat er zeer veel verschil is tussen de patatjes met. Vorig jaar won Dino's het felbegeerde Beste Patatje Met certificaat maar dit jaar is hij van zijn troon gestoten.
Het beste patatje met van 2012 kan je eten bij Cafetaria Adelhof.

Adelhof scoorde op alle punten vrij hoog. Wat betekend dat het wel goed zat met de kleur, geur, knapperigheid, de hoeveelheid zout en nog een heel aantal punten.

Over de overige snackbars had Veenig het volgende te zeggen;
2. Dino's(Mijdrecht) - Het is een geweldige snackbar! Op de wachttijd, die buiten in de kou extra lang leek, is het een gezellige plek en hebben ze goede patat. Het scheelde dit jaar dan ook maar 2,5 punt met de nummer 1 van 2012.

3. Snackbar Van Schaick(Abcoude)- Het is een prima snackbar. Het personeel is zeer vriendelijk en de patat en mayo gewoon lekker.

4. Dikke Mik(Mijdrecht) - De patat was echt lekker maar de redactie was minder te spreken over de gastvrijheid en de mayonaise. Toen er ook nog gerookt werd vlakbij ons tafeltje werd de score al snel een stuk minder hoog.

5. Alpha(Wilnis) - Een goede snackbar om te eten. De patat was alleen wat donker en op het harde af. Ook op vet en zoutgehalte scoorde de snackbar niet zo hoog.

6. Quick and Fine(Mijdrecht) - Hier kregen we ons patatje erg snel. De patat was ook nog een beetje bleekjes en niet zo knapperig.
 Ook op geur en smaak scoorde deze snackbar niet zo heel hoog.

7. Snackbar Vinkeveen - Bij deze snackbar was er niks wat heel erg opviel. Een gewoon patatje die wat aan de vette kant is met erg veel zout. We werden wel vriendelijk ontvangen.

8. Family(Wilnis) - Ook hier een snackbar die er niet uitsprong. De patat was wat aan de slappe kant en erg vet.

9. Corner(Mijdrecht) - Ook hier weer erg vette patat en personeel dat ons negeerde bij binnenkomst. De gastvrijheid is dus zeker een verbeterpuntje. Op kleur en smaak scoorde de Corner ook niet zo hoog.

10. Cens(Mijdrecht), Tof(Mijdrecht) - Een gedeelde laatste plaats voor Cens en Tof. Bij tof was de verhouding tussen prijs en portiegrootte nogal scheef. De mayonaise viel bij de redactie ook niet in de smaak. De bediening was wel erg vriendelijk. Cens serveerde een patatje wat niet zo lekker rook en ook niet zo lekker bleek te smaken. Wij gokken dat het vet wel wat eerder verschoond had mogen worden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Veenig.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veenig.nl doet 'Patatje Met'-test in gemeente

Onaangekondigd kwam de redactie van Veenig dit jaar binnenlopen in de snackbars van De Ronde Venen. Ook dit jaar gebruikten zij een uitgebreid scoreformulier om de patatjes met elkaar te vergelijken. Zo werd al snel duidelijk dat er zeer veel verschil is tussen de patatjes met. Vorig jaar won Dino's … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: