001 -Brouwer Transport

Man uit auto gelanceerd N201 Aalsmeer


Geplaatst op: 26 juli 2017

In de nacht van dinsdag 25 op woensdag 26 juli heeft omstreeks 03.30 uur een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden op de N201. Hierbij is een 24-jarige man uit Aalsmeer ernstig gewond geraakt.
De bestuurder van het voertuig reed op de N201 vanuit de richting Schiphol in de richting van Uithoorn. Door een nog onbekende oorzaak is de automobilist van de weg geraakt en in de berm beland. De bestuurder is hierbij uit de auto gelanceerd. Omstanders, en vervolgens de politie, hebben ter plekke eerste hulp verleend. Het slachtoffer is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. 

Getuigen gezocht

Naar de exacte aanleiding van het ongeval wordt door de verkeersongevallenanalyse (VOA) onderzoek gedaan. De politie komt graag in contact met mensen die het verkeersongeval hebben zien gebeuren. Contact opnemen kan via 0900-8844. 


Laatst bewerkt op: 28 juli 2017 10:48

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Man uit auto gelanceerd N201 Aalsmeer

In de nacht van dinsdag 25 op woensdag 26 juli heeft omstreeks 03.30 uur een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden op de N201. Hierbij is een 24-jarige man uit Aalsmeer ernstig gewond geraakt.De bestuurder van het voertuig reed op de N201 vanuit de richting Schiphol in de richting van Uithoorn. Door een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...