02 - Senior  sportief actief 2e week
Info sportief zondag 6 augustus van 11.00 – 13.00 uur op Rick FM

Info sportief zondag 6 augustus van 11.00 – 13.00 uur op Rick FM


Geplaatst op: 31 juli 2017

Zondag 6 augustus wordt het druk in de studio bij het zondagse zomermagazine Info Sportief van Rick FM. In het eerste uur aandacht voor lokale actualiteiten en spreken we met Els en Phillip over het pleegouderschap. Zijn doen dat al vele jaren en zij willen hun ervaringen graag met anderen delen, want er is ook in onze regio behoefte aan nieuwe pleegouders.

Het tweede uur van de uitzending staat in het teken van de het wereldkampioenschap atletiek dat komende week gehouden wordt in London. In onze uitzending spreken we met Wim en Nick Verlaan van de AKU. Wat verwachten zij van het WK  en doen er ook nog sporters uit onze regio mee aan dit WK. Verder kijken we met heen ook nog even terug op de polderloop van donderdag 3 augustus en  vooruit naar wat er komende tijd op de agenda van de AKU staat.

Het programma Info Sportief wordt afgesloten met de uitgaantips voor de rest van de zondag en de komende week. De techniek van de uitzending is in handen van Harry Bakker en het programma wordt gepresenteerd door Ria Tammer en Swanet Vink. De uitzendingen van Rick FM zijn over de hele wereld te beluisteren via www.rickfm.nl en lokaal via 106.3 op FM en 99.0 via de kabel. Via de Rick FM website kan de uitzending vanaf maandag 7 augustus ook teruggeluisterd worden via uitzending gemist.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Info sportief zondag 6 augustus van 11.00 – 13.00 uur op Rick FM

Zondag 6 augustus wordt het druk in de studio bij het zondagse zomermagazine Info Sportief van Rick FM. In het eerste uur aandacht voor lokale actualiteiten en spreken we met Els en Phillip over het pleegouderschap. Zijn doen dat al vele jaren en zij willen hun ervaringen graag met anderen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: