001 - Homan Zonnepanelen
SPIE-radio keert terug op Radio Aalsmeer

SPIE-radio keert terug op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 2 augustus 2017

De lokale omroep laat u deze week weer kennis maken of verder leren over allerhande activiteiten. Zo gaat het donderdag bij Esther Sparnaaij over yoga, duikt Meindert van der Zwaard de beste zomerhits uit de jaren ’80 op en spoelt ‘Let’s Go’ terug naar een aflevering uit afgelopen december. Maar misschien wel het belangrijkst: vanaf deze week is er weer SPIE-radio te beluisteren! Onmisbaar voor alle Pramenrace fans en deelnemers. 

Alles over yoga in ‘Echt Esther’

Donderdag 3 augustus is ‘happiness’ het sleutelwoord in ‘Echt Esther’. Te gast is Esther Schippers, want zij zet zich met haar mobiele yogastudio in voor het vergroten van jouw ‘happiness’ gevoel. Ze vertelt over ademhalingsoefeningen, het belang van lenigheid bij yoga en wat de waarde is van het aangeven van grenzen. Speciaal voor de luisteraars van Radio Aalsmeer heeft Schippers een prijsvraag bedacht, met als prijs samen met een vriend of vriendin gratis meedoen aan een beachyogales van Esther Schippers. Op welke stranden in Nederland geeft zij dit jaar yogales? Mail je antwoord naar esther@radioaalsmeer.nl. De winnaar wordt donderdag tussen 19:00 en 20:00 live bekend gemaakt in de uitzending. 

‘Aalsmeer by Night’ duikt weer in de zomerhits

Deze eerste donderdag van augustus twee keer zo lang! Om 20.00 uur begint de twee uur durende Summer 80s Party. Vorige week was er al de Summer 70s Party, deze week zijn de lekkerste zomerhits uit de jaren ‘80 aan de beurt. Presentator Meindert van der Zwaard duikt diep terug in de zomertijd van pop, dance en disco uit de periode 1980-1989 en draait de meest zomerse Eighties Summerhits. Vervolgens is vanaf 22.00 uur de reguliere uitzending van 'Aalsmeer by Night' te horen. Met o.a. de vaste programma-items 'De Nederlandse Top 10', 'Oud & Nieuw' en 'Aalsmeer Easy'. 

Terugspoelen naar december in ‘Let’s Go’

We blijven een beetje in de winter hangen, vorige week hoorde je namelijk nog eens de Echte Pieten terug, maar dit keer gaan we terug naar 16 december. Rick van der Zwaard was te gast en ook toen nog kinderburgemeester Sophie. Rick kwam alles vertellen over de wintermarkt die hij samen met zijn klasgenoten organiseerde op de Westplas MAVO. Met Sophie sprak Kim over haar eerste maanden als kinderburgemeester van Aalsmeer. Wat had ze allemaal al gedaan en wat stond er nog op haar wensenlijstje? Je hoort het vrijdag in de herhaling van ‘Let’s Go’!

‘SPIE-radio’ is terug!

De enige echte Pramenrace komt weer met rasse schreden dichterbij. Op 9 september zal de 32’e Pramenrace plaatsvinden. Met ingang van aanstaande zaterdag maken de dames en heren van de organisatie, SPIE, hun opwachting in de studio van Radio Aalsmeer. In aanloop naar de race praten zij de luisteraars, maar vooral de deelnemers van de Pramenrace, bij over de route, de opdrachten, of er al gelekt is en de steekpenningen. Kortom: SPIE-radio gaat weer van start! En wel in hun eigen zendtijd. De techneut wordt door Radio Aalsmeer geleverd, maar verder ‘zoeken ze het maar uit’… De komende 4 zaterdagen om 14:00 SPIE-radio, te beluisteren op Radio Aalsmeer. 

Chef-kok Sabina Hogerwerf als gast in ‘Door de Mangel’

Maandag 31 juli kon u luisteren naar een uitzending met oud-motoragent en imker Frens van Dijk in de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’. Hij omschreef zichzelf als eerlijk, doorzetter en ‘geeft nooit op’. “Maar ik ben ook een bezige bij en heb dan ook vele hobby’s”, aldus Frens. De Fries van geboorte kwam vanwege zijn werk bij de politie Amstelveen in Aalsmeer terecht. De vraag die zijn voorganger Anneke van Leeuwen stelde, ging over zijn hobby. Na zijn pensionering is hij bijen gaan houden en vertelde daar honderduit over. De bijenvolken van Van Dijk zijn gezond en hebben de laatste jaren weinig last van sterfte. Zoals altijd, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl. Komende maandag kunt u luisteren naar een herhaling van 17 oktober. De gast was Sabrina Hogerwerf, de chef-kok van restaurant Jones. Zij werd uitgenodigd door Tineke van Kleef. Zij wilde graag weten hoe zij ertoe gekomen is om dit vak te kiezen en zulke mooie gerechten te maken. Het antwoord op deze vraag hoort u maandag 7 augustus vanaf 19.00 uur.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

SPIE-radio keert terug op Radio Aalsmeer

De lokale omroep laat u deze week weer kennis maken of verder leren over allerhande activiteiten. Zo gaat het donderdag bij Esther Sparnaaij over yoga, duikt Meindert van der Zwaard de beste zomerhits uit de jaren ’80 op en spoelt ‘Let’s Go’ terug naar een aflevering uit afgelopen december. Maar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: