01 - Nooit Gedacht
Getuigen gezocht van klein ongelukje Mijdrecht

Getuigen gezocht van klein ongelukje Mijdrecht


Geplaatst op: 4 augustus 2017

Een auto is afgelopen donderdagochtend in Mjdrecht tegen een Opel Mokka X gereden. Het ongelukje gebeurde op de parkeerplaats tegenover de Hema aan de Bozenhoven. De Opel stond tussen 9:30 en 11:00 uur daar geparkeerd. De nog onbekende tegenpartij heeft geen gegevens achtergelaten en is doorgereden. Ook deze auto heeft waarschijnlijk schade.

De eigenaar van de Opel is er ziek van. Haar auto is nog geen half jaar oud en nu al schade. Er is aangifte gedaan en samen met de politie roept zij getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien of bent u bestuurder geweest, neem dan contact op met de politie via 0900 8844 of de eigenaar van de Opel Mokka X door hier te klikken.

Laatst bewerkt op: 4 augustus 2017 10:31

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Getuigen gezocht van klein ongelukje Mijdrecht

Een auto is afgelopen donderdagochtend in Mjdrecht tegen een Opel Mokka X gereden. Het ongelukje gebeurde op de parkeerplaats tegenover de Hema aan de Bozenhoven. De Opel stond tussen 9:30 en 11:00 uur daar geparkeerd. De nog onbekende tegenpartij heeft geen gegevens achtergelaten en is doorgereden. Ook deze auto heeft … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...