001 -Brouwer Transport
Auto's stuiteren over klapband op de A2 bij Vinkeveen

Auto's stuiteren over klapband op de A2 bij Vinkeveen


Geplaatst op: 4 augustus 2017

Twee automobilisten zijn vrijdagmiddag over een band gestuiterd op de A2 bij Vinkeveen.  De twee auto's raakten zwaar beschadigd en moesten worden weggetakeld.

Rond 12:00 uur kreeg een vrachtwagen op de A2 ter hoogte van Vinkeveen een klapband. De chauffeur kreeg zijn wagen veilig naar de vluchtstrook, maar resten van de band bleven op de A2 achter. Twee automobilisten zagen dit te laat en stuiterde met 100 kilometer per uur over bandresten. De voertuigen raakte aan de voorzijde zo zwaar beschadigd dat zij niet meer verder konden rijden.

Het heeft ruim anderhalf uur geduurd voordat de vrachtwagenband vervangen was. Om de resten van de band op te ruimen werden drie rijstroken afgesloten.Laatst bewerkt op: 4 augustus 2017 22:52

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Auto's stuiteren over klapband op de A2 bij Vinkeveen

Twee automobilisten zijn vrijdagmiddag over een band gestuiterd op de A2 bij Vinkeveen.  De twee auto's raakten zwaar beschadigd en moesten worden weggetakeld. Rond 12:00 uur kreeg een vrachtwagen op de A2 ter hoogte van Vinkeveen een klapband. De chauffeur kreeg zijn wagen veilig naar de vluchtstrook, maar resten van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...