01 - Nooit Gedacht

Inschrijving horecagelegenheid Kudelstaart geopend


Geplaatst op: 7 februari 2012

Ondernemers met interesse in het bouwen en mogelijk exploiteren van een nieuwe horecagelegenheid in Kudelstaart kunnen zich vanaf vrijdag 10 februari hiervoor inschrijven. Het gaat om een tussen winkelcentrum en Westeinderplassen liggend stuk grond van 1.000 m2. De realisatie van één of twee appartementen op de verdieping is toegestaan.

De gemeente Aalsmeer werkt hard aan een aangenaam leef- en ondernemersklimaat. Wethouder Ad Verburg geeft aan dat daar waar behoeften aanwezig zijn, de gemeente graag meewerkt aan het realiseren van voorzieningen. Het dorp Kudelstaart telt bijna 9.000 inwoners en ligt aan een recreatiegebied van formaat: de Westeinderplassen. Horeca Nederland heeft becijferd dat er voldoende groeipotentieel is in Kudelstaart.


Locatie
Midden in Kudelstaart, centraal tussen winkelcentrum en Westeinderplassen (beide op minder dan 100 meter afstand van de locatie) is een perceel van ruim 6.000 m2 gelegen, waarvan circa 1.000 m2 uitgegeven wordt. Ondernemers worden in de gelegenheid gesteld om nieuwbouw te realiseren met een maximaal bouwoppervlak van 300 m2.


Vereisten
Wie geïnteresseerd is:
· in het realiseren en exploiteren van deze accommodatie
· in het bezit is van de benodigde diploma's,
· beschikt over ruime en relevante horeca-ervaring
· voldoende eigen middelen
· met bij voorkeur affiniteit met exploitatie van een laagdrempelige horecagelegenheid
· met een sterke binding met de lokale gemeenschap,
· wordt uitgenodigd om een ondernemingsplan inclusief een bieding voor de koop van het perceel in te dienen vóór 13 april 2012.
Inschrijving
Op vrijdag 10 februari zal de inschrijvings- en selectieprocedure starten via een advertentie in de Horeca Misset. Geïnteresseerde ondernemers kunnen vanaf die datum hun interesse voor de realisatie en exploitatie van de nieuwe horecagelegenheid kenbaar maken bij Horeca Ondernemers Adviseurs (t.a.v. mw L. van Miltenburg, Postbus 566, 3440 AN in Woerden). Meer informatie is te vinden op:, http://www.aalsmeer.nl/actueel/bouw_projecten/Kudelstaart/Kleinschalige_Horecavoorziening 
of info@horecaondernemersadviseurs.nl.

Het informatie- en inschrijvingsdocument is tot uiterlijk vrijdag 9 maart opvraagbaar bij Horeca Ondernemers Adviseurs, Postbus 566, 3440 AN Woerden. Email: info@horecaondernemersadviseurs.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inschrijving horecagelegenheid Kudelstaart geopend

Ondernemers met interesse in het bouwen en mogelijk exploiteren van een nieuwe horecagelegenheid in Kudelstaart kunnen zich vanaf vrijdag 10 februari hiervoor inschrijven. Het gaat om een tussen winkelcentrum en Westeinderplassen liggend stuk grond van 1.000 m2. De realisatie van één of twee appartementen op de verdieping is toegestaan. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: