001 - Escaperoom aglemeen
Tjitze’s Zomerfeest zeer geslaagd

Tjitze’s Zomerfeest zeer geslaagd


Geplaatst op: 7 augustus 2017

Afgelopen woensdag en donderdag genoten meer dan 100 ouderen van een hele gezellige middag die werd georganiseerd door de Stichting Tjitze Hesselius. In Het Oude Parochiehuis werden de ouderen welkom geheten op “Camping Zonnegloren” waar Campinghoofd Conny de skelter zwaait.

Een verrassing was het optreden van zangeres Lee-Ann die er samen met Conny voor zorgde dat alle ouderen heerlijk konden dansen en zingen. De heerlijke hapjes en drankjes werden uitstekend verzorgd door de enthousiaste dames van het Parochiehuis en aan het einde van de middag gingen de ouderen met nieuwe herinneringen huiswaarts. 

Tegen eind november organiseert de stichting wederom een Sinterklaasfeest voor alleengaande ouderen. Meer informatie hierover volgt medio oktober.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tjitze’s Zomerfeest zeer geslaagd

Afgelopen woensdag en donderdag genoten meer dan 100 ouderen van een hele gezellige middag die werd georganiseerd door de Stichting Tjitze Hesselius. In Het Oude Parochiehuis werden de ouderen welkom geheten op “Camping Zonnegloren” waar Campinghoofd Conny de skelter zwaait. Een verrassing was het optreden van zangeres Lee-Ann die er … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: