001 - Escaperoom aglemeen
Welke wandelaars halen het meeste sponsorgeld binnen bij de12uurvanDRV?

Welke wandelaars halen het meeste sponsorgeld binnen bij de12uurvanDRV?


Geplaatst op: 7 augustus 2017

Terwijl veel mensen genieten van een heerlijke vakantie wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een fantastisch nieuw evenement in onze gemeente op 26 augustus aanstaande: de12uur van De Ronde Venen. Een sponsorwandeltocht tegen kanker! We zamelen geld in voor Inloophuis ’t Anker en het Emma Kinderziekenhuis AMC afd. kinderoncologie.

Het startschot voor het evenement wordt op zaterdag 26 augustus om 10.00 uur gegeven. Waarna zoveel mogelijk teams gedurende 12 uur gaan wandelen tegen kanker.  De route gaat door het park bij Argon en voert steeds over het evenementen terrein waar gedurende de dag diverse artiesten, belangeloos, optreden. Ook vindt je hier picknicktafels, gezellige foodtrucks en een bar waar je iets te drinken kunt kopen. De opbrengst komt uiteraard ten goede aan de 12 uur van DRV. 

Om 21.00 uur start de Lichtjesronde, tijdens deze ronde gedenken we bijvoorbeeld iemand die je inspireert of iemand die is ontvallen door de ziekte kanker, iemand die ziek is of iemand die aan het genezen is. Langs het hele parcours branden dan Inspiratielichtjes.

We sluiten om 22.00 uur af met een feestje en zullen bekend maken welk team het meeste geld heeft opgehaald. De aanmeldingen voor de teams die meewandelen stromen binnen, dat is super om te zien. Maar het is nu ook mogelijk om, ook als je niet meewandelt je steentje bij te dragen! Je kunt een team van jouw keuze steunen door extra geld over te maken. Meer informatie vind je op onze website www.de12uurvandrv.nl

Aanmelden om mee te lopen kan tot 23 augustus a.s. via aanmelden@de12uurvandrv.nl 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Welke wandelaars halen het meeste sponsorgeld binnen bij de12uurvanDRV?

Terwijl veel mensen genieten van een heerlijke vakantie wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een fantastisch nieuw evenement in onze gemeente op 26 augustus aanstaande: de12uur van De Ronde Venen. Een sponsorwandeltocht tegen kanker! We zamelen geld in voor Inloophuis ’t Anker en het Emma Kinderziekenhuis AMC afd. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: