02 - Senior  sportief actief 2e week
Voedselbank DRV ontvangt €2510 van Feka ICT Mijdrecht

Voedselbank DRV ontvangt €2510 van Feka ICT Mijdrecht


Geplaatst op: 7 augustus 2017

Dinsdag 1 augustus 2017 overhandigden Wim de Jong en Jos Honig, directeuren van Feka ICT B.V. in Mijdrecht, een cheque ter waarde van €2510 aan Kees Schouten, voorzitter van Voedselbank De Ronde Venen.

In juni vierde Feka ICT een weekend lang haar 30-jarig bestaan met klanten, de VIB bedrijfsvereniging en overige relaties, waarbij werd opgeroepen een donatie aan de voedselbank over te maken.

“Zo’n oproep van ons om de voedselbank te steunen is één maar er moet dan natuurlijk wel even gehoor aan worden gegeven. Dat is uitermate goed gelukt dankzij de genereuze bijdragen van onze klanten en relaties en daar zijn we hen zéér erkentelijk voor” aldus de heren de Jong en Honig.

Kees Schouten: “Feka ICT draagt onze voedselbank als vanouds een warm hart toe met o.a. steun aan ons in hun vakgebied. Feka is een maatschappelijk bijzonder betrokken bedrijf en we feliciteren hen van harte met hun 30 jarig jubileum. Het initiatief om geld voor ons in te zamelen is prachtig en het geweldige resultaat stelt ons in staat om te sparen voor een broodnodige uitbreiding van onze koel- en vriescapaciteit. De voedselbank dankt allen die aan dit prachtige resultaat hebben bijgedragen.” 

De voedselbank verstrekt wekelijks een gratis voedselpakket aan ruim zeventig huishoudens die dat nodig hebben en men doet dat met 52 onbetaalde vrijwilligers.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voedselbank DRV ontvangt €2510 van Feka ICT Mijdrecht

Dinsdag 1 augustus 2017 overhandigden Wim de Jong en Jos Honig, directeuren van Feka ICT B.V. in Mijdrecht, een cheque ter waarde van €2510 aan Kees Schouten, voorzitter van Voedselbank De Ronde Venen. In juni vierde Feka ICT een weekend lang haar 30-jarig bestaan met klanten, de VIB bedrijfsvereniging en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: