001 - Homan Zonnepanelen
Voorbereidingen Kwakelse Veiling gestart

Voorbereidingen Kwakelse Veiling gestart


Geplaatst op: 8 augustus 2017

Deze week valt in De Kwakel de Nieuwsbrief van de Kwakelse Veiling in de bus. Vanaf 15 augustus komen de wijklopers langs om te vragen welke kavel Kwakelaars in willen brengen voor de veilingavonden op zaterdag 28 oktober en zaterdag 4 november 2016.

Op de veiling worden goederen en diensten verkocht die zijn ingebracht voor inwoners en bedrijven uit De Kwakel. De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan het Kwakels verenigingsleven. In 2016 was de opbrengst € 54.003 dat verdeeld werd onder ruim 20 organisaties in De Kwakel.

Het kavelformulier staat op de achterkant van de Nieuwsbrief. Hierop kan aangegeven worden wat men in wil brengen. Inwoners van De Kwakel worden gevraagd om het kavelformulier vast in te vullen, zodat de wijklopers niet tevergeefs aan de deur komen.

Gevers worden gevraagd om er aan te denken dat de veiling geen rommelmarkt is. Kopen moeten aantrekkelijk zijn. Gebruikt speelgoed voor kinderen wordt niet meer aangenomen. Deze kavels zijn voor andere kinderen niet aantrekkelijk genoeg. Het veilingcomité is vooral op zoek naar kavels voor de oudere kinderen. Financiële giften zijn ook welkom. Het Veilingcomité koopt hiermee goedlopende kavels.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voorbereidingen Kwakelse Veiling gestart

Deze week valt in De Kwakel de Nieuwsbrief van de Kwakelse Veiling in de bus. Vanaf 15 augustus komen de wijklopers langs om te vragen welke kavel Kwakelaars in willen brengen voor de veilingavonden op zaterdag 28 oktober en zaterdag 4 november 2016. Op de veiling worden goederen en diensten verkocht … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: