01 - Nooit Gedacht
Uithoornaar belt politie voor steppende meisjes

Uithoornaar belt politie voor steppende meisjes


Geplaatst op: 12 augustus 2017

Agenten zijn zaterdagmiddag uitgerukt voor overlast gevende kinderen in Uithoorn. Een buurtbewoner uiten zijn ongenoegen bij de politiemeldkamer welke een politieauto naar het adres stuurde.

Toen agenten ter plaatse kwamen geloofden zij hun ogen niet. Geen hangjongeren, geen scooters met lekke uitlaten en ook geen drugs. Wel troffen zij drie steppende meisjes aan. De spelende kinderen veroorzaakte volgens de buurtbewoner zoveel herrie dat de politie daar aan te pas moest komen.

De Uithoornse agenten stonden zelf ook verbaasd te kijken en wisten niet zo goed wat ze met deze melding aan moesten. Als 'troost' voor dit voorval hebben de meiden een rondleiding door de politieauto gekregen. ,,Een ervaring om nooit te vergeten'' zo is te lezen op de Facebook van de moeder. Ook schrijft zij: ,,Politie Uithoorn: jullie hebben er drie fans (en toekomstige politie agentes) bij.''

 


Laatst bewerkt op: 12 augustus 2017 19:52

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uithoornaar belt politie voor steppende meisjes

Agenten zijn zaterdagmiddag uitgerukt voor overlast gevende kinderen in Uithoorn. Een buurtbewoner uiten zijn ongenoegen bij de politiemeldkamer welke een politieauto naar het adres stuurde. Toen agenten ter plaatse kwamen geloofden zij hun ogen niet. Geen hangjongeren, geen scooters met lekke uitlaten en ook geen drugs. Wel troffen zij drie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: