02 - Senior  sportief actief 2e week
TwirlPower Vios gaat er weer voor

TwirlPower Vios gaat er weer voor


Geplaatst op: 13 augustus 2017

De powergirls van VIOS TwirlPower beginnen op dinsdagavond 22 augustus met de training voor de tweede helft van het twirlseizoen. Het luie zweet van de vakantie moet eruit en dat gaat dan gebeuren als trainer-coach Petra Verschoor de meiden met nieuwste tips en tricks onderhanden neemt.

Je wordt van harte uitgenodigd om op deze avond een kijkje te nemen in clubgebouw De Notenkraker, Windmolen 77 in Mijdrecht. Dat kan vanaf 18:30 uur bij de Juveniles en vanaf 20:00 uur bij de senioren. Als je lid wordt, krijg je een baton en train je direct mee. Hoe gaaf is dat!

TwirlPower heeft nog een spannende seizoenshelft te gaan. Er zijn nog verschillende tickets voor de Nederlandse Kampioenschappen van eind november te verdienen. Ook zijn er leden die een nieuwe soloshow gaan instuderen. Iedereen gaat weer hard aan de slag. TwirlPower gaat er weer voor!

Meer weten over VIOS en TwirlPower. Kijk dan eens op vios-mijdrecht.nl of op de Facebook pagina’s viosmijdrecht en twirlpowermijdrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

TwirlPower Vios gaat er weer voor

De powergirls van VIOS TwirlPower beginnen op dinsdagavond 22 augustus met de training voor de tweede helft van het twirlseizoen. Het luie zweet van de vakantie moet eruit en dat gaat dan gebeuren als trainer-coach Petra Verschoor de meiden met nieuwste tips en tricks onderhanden neemt. Je wordt van harte … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: