01 - Nooit Gedacht
Zaterdag 26 augustus IPMS modelbouwers bij CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-‘45

Zaterdag 26 augustus IPMS modelbouwers bij CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-‘45


Geplaatst op: 14 augustus 2017

IPMS, dé Plastic Modelbouwclub van Nederland , Regio Noord Holland houdt zaterdag 26 augustus de traditionele zomerbijeenkomst ‘De Start’ met een kofferbakverkoop van plastic modelbouwdozen en modellen bij het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-’45. Deze bijeenkomst voor IPMS leden is van 11.00 uur tot 16.00 uur ook toegankelijk voor publiek.

Het museum is gevestigd in het Fort bij Aalsmeer. 

IPMS

De Nederlandse tak van de International Plastic Modellers Society (IPMS organiseert jaarlijks verschillende bijeenkomsten. Eén van die jaarlijkse bijeenkomsten is de zomerse meeting ‘De Start’ bij het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-’45, dat geld als start van het modelbouwseizoen. Voor het Fort bij Aalsmeer zetten plastic modelbouwers uit heel Nederland hun kofferbak open voor geïnteresseerde clubleden, maar ook met niet clubleden wordt informatie uitgewisseld. Verkoop voor het fort is voorbehouden aan IPMS leden, maar het CRASH-museum heeft eveneens tweedehands (ook afgebouwde) bouwmodellen in de aanbieding. In het museum worden de mooiste modellen van de IPMS-leden tentoongesteld.

 Toegang tot de kofferbakverkoop vóór het fort is gratis voor bezoekers. Toegang tot het CRASH Museum bedraagt € 3,50 voor volwassenen, kinderen van 6 tot 12 € 1,50. Donateurs van het museum, veteranen en kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang. Het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-’45 is gevestigd in het Fort bij Aalsmeer aan de Aalsmeerderdijk 460, 1436 BM in Aalsmeerderbrug.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag 26 augustus IPMS modelbouwers bij CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-‘45

IPMS, dé Plastic Modelbouwclub van Nederland , Regio Noord Holland houdt zaterdag 26 augustus de traditionele zomerbijeenkomst ‘De Start’ met een kofferbakverkoop van plastic modelbouwdozen en modellen bij het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-’45. Deze bijeenkomst voor IPMS leden is van 11.00 uur tot 16.00 uur ook toegankelijk voor publiek. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: