02 - Senior  sportief actief 2e week
Mona Keijzer in ‘Uur van Puur’ op Radio Aalsmeer

Mona Keijzer in ‘Uur van Puur’ op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 15 augustus 2017

Deze week was Mona Keijzer in de radioshow 'Uur van Puur' van Anna-Maria Giannattasio. Keijzer is een bekend persoon in de landelijke politiek. Ze is de ‘powervrouw’ van de CDA-fractie in de Tweede Kamer. Zoals ze zichzelf noemt in de uitzending: ‘een conservatief met een sociaal hart’. In de studio is ze open over haar beslissing om de politiek in te gaan, geeft ze volgtips voor op Twitter en legt ze uit waarom het eerlijk is om soms mensen te blokkeren op de social media kanalen. Een inspirerende uitzending! Komende maandag van zes tot zeven uur te horen op 105.9FM of online op www.radioAalsmeer.nl 

‘Echt Esther’ bespreekt hoogbegaafdheid

Is het een zegen of een last als je kind hoogbegaafd blijkt te zijn? Esther Sparnaaij sprak erover met Annette Hoorn en Miranda, beiden moeder van hoogbegaafde zonen. De zoon van Annette, Aris (11), schoof ook aan in de studio om mee te praten over hoe hij in het leven staat. Wat betekent hoogbegaafdheid eigenlijk voor hem? Zijn moeder begeleidt als coach ook kinderen die het lastig vinden om zichzelf te voorzien in hun behoeftes. Bent u benieuwd naar dit gesprek? Luister dan donderdag tussen 19:00 en 20:00 naar ‘Echt Esther’. 

Terugblik op kinderburgemeester uitzending ‘Let’s Go’

In de zomer blikken Kim en Laurens terug op het afgelopen jaar. De nieuwe kinderburgemeester Derek had een leuke suggestie voor ze. Hij wil namelijk de uitzending terugluisteren waarin hij toen als kandidaat te gast was, samen met Joran, Myrthe, Tilou, Merel en Shahd. Toen kwamen zij zichzelf promoten om de nieuwe kinderburgemeester van Aalsmeer te worden. Vrijdag draaien we de tijd dus even terug naar 9 juni en luisteren we weer een keer naar de ‘Let’s Go’ verkiezinguitzending.

Derde aflevering ‘SPIE-radio’ zaterdag tussen 14.00 – 15.00

Op 9 september zal de 32’e Pramenrace plaatsvinden. Ook deze zaterdag maken de dames en heren van de organisatie, SPIE, weer hun opwachting in de studio van Radio Aalsmeer. In aanloop naar de race praten zij de luisteraars, maar vooral de deelnemers van de Pramenrace, bij over de route, de opdrachten, of er al gelekt is en de steekpenningen. En wel in hun eigen zendtijd. De techneut wordt deze aflevering door Radio Aalsmeerder Koen Overbeek verzorgd, maar verder ‘zoeken ze het maar uit’… Nog 2x dus, op zaterdag om 14:00 SPIE-radio, te beluisteren op Radio Aalsmeer en terug te luisteren via de site bij programma ‘Weekend Magazine’. 

‘Door de Mangel’ met Karin Eveleens

Afgelopen maandag ontvingen presentatoren Mylène en Elbert Huijts de Kudelstaartse oud-atleet Richard Zethof. De familieman omschreef zichzelf als druk, loyaal en gedreven. Op de vraag of het leven met een kind met Down anders is, antwoordde Zethof: “Ja, het is anders. Het is eigenlijk andersom: alles wat hij kan, is op eens een overwinning. Je gaat anders in het leven staan. Wel blijf je je zorgen houden”. Zoals altijd, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl. De gast in de uitzending van ‘Door de Mangel’ voor komende maandag is Karin Eveleens, Zij heeft een makelaarskantoor in Aalsmeer. Mieke Keessen die haar destijds uitnodigde wilde van haar weten of de huizenmarkt in Aalsmeer ook weer beter gaat. Het antwoord op deze vraag maandag 21 augustus a.s. vanaf om 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Zaterdag uitzending ‘Zomerse50’ hitlijst

Deze zomer werkt Radio Aalsmeer wederom mee aan de hitlijst ‘Zomerse 50’. Het initiatief ontstond in 2001 bij de lokale omroep van Enschede, maar wordt inmiddels door 150 verschillende omroepen in Nederland en België uitgezonden. Namens Radio Aalsmeer nemen Frank Bunnik en Walther de Vries de presentatie voor hun rekening. Bij elke vakantie hoort een eigen liedje. Met de Zomerse 50 kun je deze herinneringen herbeleven bij Radio Aalsmeer. Even terugdenken aan vroeger.” Stemmen kan via zomerse50.nl waarbij tevens een vakantie te winnen is. De uiteindelijke ‘Zomerse 50’ lijst van 2017 is op 20 augustus tussen 17.00 en 21.00 op Radio Aalsmeer te beluisteren. 

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mona Keijzer in ‘Uur van Puur’ op Radio Aalsmeer

Deze week was Mona Keijzer in de radioshow 'Uur van Puur' van Anna-Maria Giannattasio. Keijzer is een bekend persoon in de landelijke politiek. Ze is de ‘powervrouw’ van de CDA-fractie in de Tweede Kamer. Zoals ze zichzelf noemt in de uitzending: ‘een conservatief met een sociaal hart’. In de studio … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: