01 - Nooit Gedacht
Kom naar de Hertha voetbal-vriendinnendag op zaterdag 9 september

Kom naar de Hertha voetbal-vriendinnendag op zaterdag 9 september


Geplaatst op: 20 augustus 2017

Je kan het haast  niet gemist hebben: het gaat heel erg goed met het damesvoetbal in Nederland. We zijn zelfs Europees kampioen geworden! Ook bij Hertha uit Vinkeveen bereikt het meidenvoetbal een steeds hoger niveau. Maar bovenal wil Hertha de leukste club van de Ronde Venen zijn en dat geldt zeker ook voor het meisjesvoetbal. In iedere jeugdcategorie heeft SV Hertha tegenwoordig tenminste 1 team en de meiden beleven ieder zaterdag een hoop plezier in Vinkeveen. Bovendien wordt er behoorlijk goed gevoetbald. De teams voor de meisjes ‘onder 9’ en ‘onder 11’ zijn echter nog wel op zoek naar een paar speelsters. Dus mocht je van plan zijn om misschien te gaan voetballen, kom dan zeker naar Hertha!

 

Wil je het eens uitproberen? Op zaterdag 9 september organiseert SV Hertha om 14:00 een voetbal-vriendinnendag voor meisjes van onder 11 en onder 9.  Met leuke clinics , voetbalspelletjes, een wedstrijdje en natuurlijk een lekker hapje en drankje. Wil je je aanmelden daarvoor, of meteen lid worden? Neem dan contact op met onze voorzitter Michel Klinkhamer: mklinkhamer@hertha.nl.

Laatst bewerkt op: 20 augustus 2017 01:09

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kom naar de Hertha voetbal-vriendinnendag op zaterdag 9 september

Je kan het haast  niet gemist hebben: het gaat heel erg goed met het damesvoetbal in Nederland. We zijn zelfs Europees kampioen geworden! Ook bij Hertha uit Vinkeveen bereikt het meidenvoetbal een steeds hoger niveau. Maar bovenal wil Hertha de leukste club van de Ronde Venen zijn en dat geldt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: