001 - Escaperoom aglemeen
Gratis 20 lessen MusicKidz bij Vios

Gratis 20 lessen MusicKidz bij Vios


Geplaatst op: 21 augustus 2017

Vrijdag 25 augustus begint om 19:00 uur het nieuwe VIOS MusicKidz-seizoen. In verenigingsgebouw De Notenkraker aan de Windmolen 77 in Mijdrecht maken de juffen Marinda en Esther de kinderen dan weer weg’wijs’ in de wondere wereld van het muziek maken en -beleven. En er is nog plek, dus geef je gauw op via musickidz@vios-mijdrecht.nl.

Terwijl iedereen van zijn vakantie genoot werd er bij VIOS hard gewerkt aan de voorbereiding van dit nieuwe MusicKidz-seizoen. In 20 lessen leren kinderen vanaf groep 4 van de basisschool van alles over muziek en instrumenten en gaan ze natuurlijk ook zelf aan de slag om noten te leren en samen liedjes te spelen. En dit alles op een ontspannen en heel speelse manier. De lessen zijn wekelijk op de vrijdagavond en duren een uur. Bij genoeg aanmeldingen wordt er ook dit jaar weer een heuse MusicKidz-band gevormd met slagwerk, trompet, saxofoon, fluit en misschien wel het wat zwaardere werk zoals hoorn en trombone.

In februari treden de MusicKidz in het clubgebouw op voor de familie, vriendjes en vriendinnetjes. Het belooft weer een leerzaam en gezellig halfjaar te worden. Want ook er zit ook dit jaar weer veel muziek in de MusicKidz en VIOS gaat dat er weer uithalen!

De VIOSKidz is een initiatief van muziekvereniging VIOS uit Mijdrecht en mede mogelijk door subsidie van gemeente De Ronde Venen. Voor meer informatie over VIOS en beeldmateriaal kijk je op www.vios-mijdrecht.nl of mail je naar info@vios-mijdrecht.nl.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gratis 20 lessen MusicKidz bij Vios

Vrijdag 25 augustus begint om 19:00 uur het nieuwe VIOS MusicKidz-seizoen. In verenigingsgebouw De Notenkraker aan de Windmolen 77 in Mijdrecht maken de juffen Marinda en Esther de kinderen dan weer weg’wijs’ in de wondere wereld van het muziek maken en -beleven. En er is nog plek, dus geef je … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: