01 - Nooit Gedacht
Wereldkeuken Europarei bij Rick FM

Wereldkeuken Europarei bij Rick FM


Geplaatst op: 14 augustus 2017

Zondag 20 augustus is er weer een nieuwe uitzending van Info Sportief, het zondagse zomermagazine met interessante gasten en nieuws op Rick FM. In het eerste uur aandacht voor lokale actualiteiten en spreken we met Nassera Achahboun over haar vrijwilligerswerk voor onder andere de Wereldkeuken Europarei.

Het tweede uur van de uitzending staat in het teken van het EuroHockey Championship dat van 18 tot 27 augustus gespeeld wordt in Amstelveen. In onze uitzending spreken we met Wouter Haremaker. Wouter speelt in Heren 1 van Qui Vive en heeft afgelopen jaar tegen een groot aantal van de spelers die aan dit EK meedoen gespeeld.  Wat verwacht Wouter van dit EK? En wat maakt hockey bij Qui Vive zo leuk?

Het programma Info Sportief wordt afgesloten met de uitgaanstips voor de rest van de zondag en de komende week. De techniek van de uitzending is in handen van Gavin Buitenhek en het programma wordt gepresenteerd door Ria Tammer en Frank van Agtmaal.

De uitzendingen van Rick FM zijn overal te beluisteren via www.rickfm.nl en lokaal, 106.3 op FM en 99.0 op de kabel. Op de Rick FM-website kan de uitzending vanaf maandag 21 augustus ook teruggeluisterd worden via uitzending ge

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wereldkeuken Europarei bij Rick FM

Zondag 20 augustus is er weer een nieuwe uitzending van Info Sportief, het zondagse zomermagazine met interessante gasten en nieuws op Rick FM. In het eerste uur aandacht voor lokale actualiteiten en spreken we met Nassera Achahboun over haar vrijwilligerswerk voor onder andere de Wereldkeuken Europarei. Het tweede uur van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: