001 - Escaperoom aglemeen
Werkzaamheden op kruispunt Zijdstraat en Weteringstraat in Aalsmeer

Werkzaamheden op kruispunt Zijdstraat en Weteringstraat in Aalsmeer


Geplaatst op: 21 augustus 2017

 

De gemeente is bezig met een reconstructie van de Weteringstraat en Gedempte Sloot. Op 26 juni jl. zijn de werkzaamheden voor fase1 ter hoogte van de Chrysantenstraat voor het vervangen van de riolering en het herinrichten van de buitenruimte in de Weteringstraat gestart. Maandag 11 september starten de werkzaamheden in de Weteringstraat voor fase 2. Fase 2 is het gedeelte vanaf de Zijdstraat tot halverwege de Gedempte Sloot. Om de oude riolering af te koppelen in de Zijdstraat en de nieuwe weer aan te sluiten, is het noodzakelijk dat de Zijdstraat op die locatie voor een week volledig wordt afgesloten. Deze afsluiting duurt van maandag 11 september 07.00 uur tot en met vrijdag 15 september 18.00 uur. Na deze week gaan de werkzaamheden verder in de Weteringstraat richting de Gedempte Sloot. Alle winkels in de Zijdstraat en de markt blijven bereikbaar.

De afsluiting in de Zijdstraat geeft overlast voor het bevoorraden e.d. van de winkels in de Zijdstraat. De inwoners en ondernemers van de Zijdstraat en de Weteringstraat in fase 2 moeten er voor zorgen dat zij hun voertuig voor maandag 11 september 07.00 uur elders in de wijk hebben geparkeerd. Dit geldt voor de duur van de werkzaamheden. Meer informatie staat op de website van de gemeente Aalsmeer.


Laatst bewerkt op: 21 augustus 2017 17:14

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Werkzaamheden op kruispunt Zijdstraat en Weteringstraat in Aalsmeer

  De gemeente is bezig met een reconstructie van de Weteringstraat en Gedempte Sloot. Op 26 juni jl. zijn de werkzaamheden voor fase1 ter hoogte van de Chrysantenstraat voor het vervangen van de riolering en het herinrichten van de buitenruimte in de Weteringstraat gestart. Maandag 11 september starten de werkzaamheden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: