01 - Nooit Gedacht
Senioren beleven gezellige middag in de Scheg

Senioren beleven gezellige middag in de Scheg


Geplaatst op: 21 augustus 2017

Afgelopen weken stonden in het teken van de zomeractiviteiten. Buurtbeheer Europarei & Zijdelwaard en Videt hebben zich met diverse partners ingezet om de zomer een feestje te maken voor de kinderen van Uithoorn. Ook de ouderen kwamen aan bod en wel op donderdag 17 augustus in de Scheg met een gezellige middag voor senioren.

De middag begon met een presentatie van fysiotherapeute Caroline Smeets van Motion, die in ruim een kwartier de senioren kon overtuigen waarom (blijven) bewegen zo goed is voor iedereen en vooral voor ouderen. Uit de vragen van de achttien aanwezige deelnemers bleek dat het onderwerp aansloeg. Carolien liet de aanwezigen door middel van enkele simpele oefeningen zien hoe je zelf zorgt dat je soepel blijft en daardoor de kans op vallen verkleint. Na een uurtje bezig te zijn geweest met het lichaam kwam ook de geest aan de beurt. De bezoekers zochten met elkaar spelletjes uit en onder het genot van een kopje koffie of thee en een koekje werd nog een uurtje gezellig gespeeld. Rummikub, klaverjassen en Mens erger je niet leiden tot veel plezier.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Senioren beleven gezellige middag in de Scheg

Afgelopen weken stonden in het teken van de zomeractiviteiten. Buurtbeheer Europarei & Zijdelwaard en Videt hebben zich met diverse partners ingezet om de zomer een feestje te maken voor de kinderen van Uithoorn. Ook de ouderen kwamen aan bod en wel op donderdag 17 augustus in de Scheg met een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: