02 - Senior  sportief actief 2e week
Zaterdag 2 september braderie in Aalsmeer Centrum

Zaterdag 2 september braderie in Aalsmeer Centrum


Geplaatst op: 28 augustus 2017

Op zaterdag 2 september is het weer tijd voor de grootste en gezelligste markt van het jaar waar bezoekers bij de kraampjes met onder andere sieraden, kleding, boeken en etenswaren kunnen snuffelen.

Kramen

Zoals elk jaar staat het centrum tussen 10.00 en 17.00 uur vol met kramen. In het gebruikelijke ‘rondje’ in de straten van het dorp komt u allerlei koopwaar tegen. Van speelgoed tot huishoudelijke artikelen en van kleding tot cosmetica; voor ieder is er wel wat om te bekijken en aan te schaffen. Veel winkeliers hebben ook een kraam voor de winkel met mooie aanbiedingen maar op de braderie staan ook verenigingen, goede doelen en andere non-profit organisaties. Zij presenteren zich door middel van demonstraties, prijsvragen en informatiestands. Natuurlijk zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar op de braderie en op de gezellige terrassen bij de plaatselijke horeca.

Bereikbaarheid

Vanwege de verwachte drukte wordt het aangeraden om met de fiets of de bus naar het centrum te komen. Voor wie toch met de auto komt, het Praamplein is niet beschikbaar voor parkeren vanwege de Feestweektent. Uiteraard zijn de supermarkten Deen en Albert Heijn wel bereikbaar en kunt u hier voor de deur parkeren als u boodschappen gaat doen.

Parkeren

Wij raden u aan om te parkeren in de parkeergarage van de TV Studio’s Aalsmeer, ingang Van Cleeffkade (volg de borden P Centrum). Voor slechts € 5,00 kunt u hier de hele dag zorgeloos uw auto parkeren. Of doe een aankoop in een van de vele winkels of horeca in het centrum en ruil deze bon om voor een gratis uitrijkaart bij de receptie van de TV Studio's Aalsmeer. Komt u met de boot? Dan kunt u gratis aanmeren aan het Praamplein dat bereikbaar is vanaf de Ringvaart bij Zorgcentrum Aelsmeer of aan de Kolenhaven, achter watersportvereniging Nieuwe Meer.

In de avonduren van deze nazomerse dag vinden op loopafstand de verlichte botenshow en het vuurwerk bij de Westeinderplassen plaats. Een leuk dagje uit voor jong en oud!

Laatst bewerkt op: 28 augustus 2017 18:13

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag 2 september braderie in Aalsmeer Centrum

Op zaterdag 2 september is het weer tijd voor de grootste en gezelligste markt van het jaar waar bezoekers bij de kraampjes met onder andere sieraden, kleding, boeken en etenswaren kunnen snuffelen. Kramen Zoals elk jaar staat het centrum tussen 10.00 en 17.00 uur vol met kramen. In het gebruikelijke … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: