Paasbrunch Voordek
Leerlingen VLC starten schooljaar met Expeditie Robinson

Leerlingen VLC starten schooljaar met Expeditie Robinson


Geplaatst op: 23 augustus 2017

Op dinsdag 22 aug. werd het terrein van de zeilschool aan de Kleine Plas omgetoverd tot een onbewoond tropisch eiland. Onder leiding van enthousiaste instructeurs streden leerlingen van de 4e klas VMBO en de 3e klas HAVO van het Veenlanden College in de Vinkeveense versie van het populaire televisiespel. Gruwelen bij de eetproef, angst overwinnen op zelfgemaakte bruggen en spierkracht meten bij het kano-touw-trekken, maar ook vuur maken, een waterfiets-behendigheids-proef en een moeilijke puzzel - voor ieder talent was er een uitdaging.

Na een dag in de buitenlucht in teamverband te hebben gestreden gingen de leerlingen moe maar helemaal klaar voor een nieuw schooljaar, naar huis.

 

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Leerlingen VLC starten schooljaar met Expeditie Robinson

Op dinsdag 22 aug. werd het terrein van de zeilschool aan de Kleine Plas omgetoverd tot een onbewoond tropisch eiland. Onder leiding van enthousiaste instructeurs streden leerlingen van de 4e klas VMBO en de 3e klas HAVO van het Veenlanden College in de Vinkeveense versie van het populaire televisiespel. Gruwelen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: