02 - Senior  sportief actief 2e week
Surprise shopper komt naar De Lindeboom Mijdrecht

Surprise shopper komt naar De Lindeboom Mijdrecht


Geplaatst op: 24 augustus 2017

Wordt zaterdag 16 september uw geluksdag? Dat kan als u die dag de Surprise Shopper tegenkomt in winkelcentrum De Lindeboom!

U staat op het punt een heerlijke taart bij de bakker te kopen en plotseling hoort u ‘zal ik dat voor u betalen?’ of terwijl u in de rij voor de kassa nog twijfelt of u niets iets te veel in uw karretje heeft geladen staat opeens de Surprise Shopper naast u en deelt u mee dat hij de helft van uw aankopen betaalt. Hoe leuk zou dat zijn!

De Surprise Shopper kan zo maar opduiken. Samen met zijn assistente bezoekt hij de winkels van De Lindeboom en verrast u als nietsvermoedende klant door uw aankoop gedeeltelijk of helemaal te betalen namens de winkeliersvereniging van De Lindeboom. Een mooi gebaar van het winkelcentrum! 

U kunt de Surprise Shopper tegenkomen als u op 16 september tussen 11.00 en 16.00 uur boodschappen doet in het winkelcentrum! Dus kom naar De Lindeboom en laat u verrassen!

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Surprise shopper komt naar De Lindeboom Mijdrecht

Wordt zaterdag 16 september uw geluksdag? Dat kan als u die dag de Surprise Shopper tegenkomt in winkelcentrum De Lindeboom! U staat op het punt een heerlijke taart bij de bakker te kopen en plotseling hoort u ‘zal ik dat voor u betalen?’ of terwijl u in de rij voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: