02 - Senior  sportief actief 2e week
Twistvliedschool decor van nieuwe comedyserie

Twistvliedschool decor van nieuwe comedyserie


Geplaatst op: 24 augustus 2017

Het voormalige schoolgebouw van de Twistvliedschool aan de Kwikstaartlaan in Mijdrecht wordt het decor van een nieuwe comedyserie die volgend jaar wordt uitgezonden. ‘De Luizenmoeder’ is een comedy voor volwassenen en gaat over de dynamiek tussen ouders en leerkrachten en hoe zij zich staande houden op het slagveld dat het schoolplein heet.

Volgens producent Bing vormt de Twistvliedschool  het ideale decor voor de serie waarin op een hilarische wijze wordt ingezoomd op schoolpleinmoeders, pick-up vaders, 10 minuten gesprekken, luizenpluizen en hangouders. Hoofdrollen worden onder andere vervuld door Jennifer Hoffman en Diederik Ebbinge. De opnames vinden plaats tussen begin oktober en half november. Vanaf september wordt de school geschikt gemaakt voor de opnamen.

De Luizenmoeder wordt vanaf half januari 2018 uitgezonden door AVRO-TROS op NPO.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Twistvliedschool decor van nieuwe comedyserie

Het voormalige schoolgebouw van de Twistvliedschool aan de Kwikstaartlaan in Mijdrecht wordt het decor van een nieuwe comedyserie die volgend jaar wordt uitgezonden. ‘De Luizenmoeder’ is een comedy voor volwassenen en gaat over de dynamiek tussen ouders en leerkrachten en hoe zij zich staande houden op het slagveld dat het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: